💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Ahojte, tak sa pridavam, snad len nachvilku 😁 toto presuvanie ma ubija......
Vieš...ja som bola presvedčená že do mája to dáme na 100% a vidíš... nič tiež som sklamaná, ale hlavu hore 😇🚼🍀
Ahojte dievcata som tu nova a rada by som sa k vam pridala. My s muzom pracujeme na nasom druhom uz od zaciatku roka a zatial tiez neuspesne. Budem rada ked sa tu v skupinke budeme navzajom povzbudzovat lebo toto cakanie je velmi psychicky vycerpavajuce. Ale tak verim ze coskoro si kazda z nas najde dve ciarky😀
My od júla 2015 a zatial mame zasebou akurat 2 MA 😢
ahojte, my sa snažíme od novembra a zatiaľ každý mesiac sklamanie 😢 , mám pred sebou tretí odber HP, tak som zvedavá, aké budú výsledky
@pepka123 nam sa podaril prvy do pol roka ale tiez sa mi to zdalo ako vecnost. Teraz skusame 4 mesiac. Maly mal v marci 2 roky. Uz si hovorim ze som mala asi zacat skor ale tak v mojom okolí vela zien otehotnelo pri druhom rýchlejšie. Vraj je telo viac pripravene. Tak do kazdeho noveho mesiaca idem s velkom nádejou. A ty sa ako dlho snazis pri druhom? A prve tehu prišlo rýchlo?
Ale ved este neni koniec maja? Ci to muselo byt do 1.5.? 😂😂😂
Ja som mala predstavu,ze na Vianoce 2016 budeme štyria,nuz na Vianoce 2016 to určite nebude.ale 2017 pevne verim,že áno
no tak my sa snazime (neviem ci to snahou nazvat, bo niekedy nie je energia ani chut) ale nijak sa nechranime od narodenia nasho prveho syna... a v case ovu sa teda snazime... ale neprichadza to... drobec ma uz 18 m a happys days opat prisli
...aj ja sa pridavam....prve sa nam podarilo rel. rychlo..to som uz mala 36 ...druhe by sme chceli...vlastne sa aj podarilo ked mala mala 2 roky,ale bohuzial nam anjelik odisiel....skusame dalej,ale o chvilu 40 na krku...tak uvidime ci nam este je sudene .....drzim vsetkym prsteky nech nam to vyjde ☺
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.