@snehulienka82 toto nie je o sklamani,ale o tom ako sa navzajom podporujeme!!!
ahojte, pridávam sa k Vám. máme za sebou nešťastne ukončené tehotenstvo v septembri- v 26 tt sa nám narodila mŕtva dcérka. Tak teraz nám začína nové obdobie snaženia. Vlani nám to vyšlo hneď prvý cyklus, tak snáď aj teraz.
@tinka881 mala som ťažkú preeklampsiu, tlak 200/140, bielkoviny na tri krížiky, bola som v nemocnici už dva týždne pred, rbili, čo sa dalo, už bol naplánovaný nútený pôrod, ale pri kontrolnom ultrazvuku už srdiečko nebilo.. Mám za sebou milión vyšetrení. Nič mi nezistili, bola to ta preeklampsia, zostal mi vysoký tlak, takže som na liekoch, mám ale nastavenú liečbu, tak, že môžem s ňou otehotnieť. Hematologička mi preventívne dá hneď od začiatku niečo na zrážanlivosť/fraxiparin, anopyrin.. Takže to bude psychicky aj fyzicky náročné, ale aj tak sa neviem dočkať, kedy uvidím dve čiarky na teste.
AHojte kočky pevne verim a modlim sa za nas aby sme naozaj splnili ten nazov a do maja boli tehulky 🙂
@ninkapralinka verim,ze sa nam zadari a budeme sa vsetky tesit.
Ja dúfam že už som v tom...len test som si ešte nerobila ešte počkám radšej 😉
Tak ja verím že sa budem v maji už gulat :D
baby vytvorila som sukromku snazilky roku 2016 napiste mi ak vas mam pridat
Ahojte kocky,tiez sa pridavam. Snazime sa s manzelom rok,teraz som druhy cyklus na clostile a duphastone, o dva tyzdne robim testik a dufam v // 🙂
@lulikmajko držím palčeky nech sú 2// 😉 ja budem robiť test až na štedrý deň 😉
@diablikovci aj ja dúfam že už bude bruško vidieť 😀
Ahojte aj ja sa k Vam pridam. Snazime sa uz rok. Momentalne som po ovulacii. Pred ovu som teraz prvy mesiac brala clostylbegit a dnes zacnem brat duphaston. Tak som zvedava ako to dopadne, dufam, ze sa nam to podarilo, pretoze ja strasne nerada papam tabletky :/ drzim palce vsetkym ;)
Ahojte snazilky aj ja pridavam 🙂 my sa snazime od oktobra prvy mesiac som nesledovala ovulku a druhy som hned po ovulke ochorela a brala antb.takze tak ale teraz mam testiky nakupene a plodne dni mi vychadzaju na vianoce takze dufam ze duch vianoc nam pomoze a zadari sa 🙂 prajem nam aby sme si narok vsetky nasli vytuzene dve // a v maji sa uz gulali s peknym bruskom 🙂
@nely459 ahoj aj mna mozes prosim pridat?
ahojte baby aj ja sa pridavam a drzim palce nam vsetkym 🙂 my s mm snazilkujeme tento mesiac oficialne prvy krat mam 29DC takze cakam ci mrska pride 🙂
Ahojte :D pre mňa by bola skôr skupina od februára :D ale tiež by som sa chcela pridať do skupiny :D my sa chceme tiež začať snažiť na budúci rok a samozrejme nechať tomu voľný priebeh. Keď sa zadarí budeme nesmierne šťastní, pretože sme prišli o dieťatko v 21 tt. Robila som si aj ovu test a bol pozitvny, takže mi to tam dole funguje ako má, čo je dobrá správa. Tak dúfam, že nám náš anjelik pošle čoskoro súrodenca.
@matilda72 Ahoj, v kt. mesiaci si dosla o babo? Ja som v juli v 9 tt. Od konca oktobra sa snazime a zatial nic☹ a dnes ako na potvorku dosla mrcha. Cez silvestra mam mat ovilku, tak som zvedava a ked sa nezadari, tak pojdem ku gyn, nech ma pozrie, lebo ovu testy mam pozitivny. Uživas aj duphaston? ja hej
tak to ten Silvester poriadne oslavte 😎 😝 ja ju uz tiez cakam kazdu chvilku potvoru jednu 😠 ale este si vychutnavam ze nieje tak, ze naham mm po dome 😎 nejak mi to viac posledne dni chuti 😅
@lulikmajko drzim palceky, aby si mala //. No ja musim pockat na dalsiu ovu, lebo dnes sa mrcha spustila. Mne duphaston pomohol,len bohuzial som musela ist na kyret.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
caute, moc vam drzim palce, len aby ste neboli potom sklamane... tiez som mala takychto nazvov habadej, ze dovtedy a dovtedy budem a nebola som... ale treba verit, ze kazdy sa docka!! vela stastia, nech sa coskoro zadari!