Keď mi dnes začal plodný hlien, neznamená to hneď ovuláciu, ale len začiatok "plodného okna", však?
Ovulaciu vieš potvrdiť testami alebo aj symptotermalnou metódou, bez merania teploty ale nezistis, či ovulácia len prebieha alebo už prebehla. Telo sa môže ešte len snažiť ovulovat ale k uvoľneniu vajíčka nemusí prísť.
Tak logicky to okno mas cca 4 dni teraz. Cize bud chces / nechces mat dieta a podla toho si planovat intenzitu styku a ochrany.
@kiki68 Skúsim to odsledovať testami, ale včera bola ledva viditeľná druhá čiarka, tak som trošku zmätená z toho :D O bábo sa snažime, tak od dnes začneme naplno 🙂
Ja som sledovala len hlien (v ten deň viacero stykov) a obe deti sa podarili na prvý raz. Som si doteraz myslela, že to znamená ovulaciu😀
@tramtada31 😅 Wau gratulujem, môj by asi zošalel keby ho znásilním viac krát za deň 😀
Ja si sledujem hlien a merian bazalnu teplotu a vudy 5-6dni pred ovu mam hlien uplne plodny a dva dni po ovu uz lepksvy slebo minimalny
Za mna kazde dva dni teraz ist naplno aspon raz denne. A je mozne, ze sa to podari. Pozri, mne sa v 40tke podarilo hned na treti cyklus, prve v 35 na prvy pokus. Tak sup sup do postele skakat s chlapom. Tie spermie zase su min 48hod a viac aktivne, cize ked je matro vnutri, tak uz je velka sanca na uspech
Tak ja som mala vypocitane, že musíme ten mesiac, aby sa mi dieťa narodilo na moje narodeniny, aj sa na deň trafilo, druhé bolo tiež tak vypocitane, ale nechcelo sa mu z brucha až na vyvolávanie po dlhom prenášaní, tak má narodky až 10 dni po nás😀 ale tak muž zase s tým nemal problem, ani vtedy, ani teraz, keď sa už nesnažíme🤣🤣🤣
No veru, ja som mala bezne tak, ze najprv hlien, potom zmizol a az potom ovulacia
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
📌