Dnes mám najsilnejší ovulačný test

16. okt 2024

Tento cyklus skúšam ovulacne testy, dnes je zatiaľ najsilnejší. Od včera mám dosť bodave bolesti na lavej strane vystrelujuce do chrbta. Je možné že ovulácia už bola, trebars v noci, a test ráno nezachytil vrchol alebo ešte len nastane? Vytok mam tahavy ako bielok plus tie bolesti od včera. Naposledy bolo snaženie 13 DC v noci. Myslíte, že je šanca, že môžu tie spermie z 13 DC vydržať do ovulácie? Neviem či sa nám podarí ďalší styk dnes alebo zajtra. Pridávam foto testov.

autor
16. okt 2024
bambulka711
16. okt 2024

Tak v prvom rade, ovulačné testy sa nerobia ráno a už vôbec nie z ranného moču. Podľa tmavnúcej tendencie ale ešte ovulácia nebola. Styk z 13DC má malú šancu na úspech, aj keď to nie je nemožné. Štandardná spermia má schopnosť oplodniť vajíčko maximálne 72 hodín, ale väčšinou skôr 48 hodín. Podľa tohto testu by som odhadovala, že ovulácia bude zajtra/pozajtra.

autor
16. okt 2024

@bambulka711 ano viem, dnes vynimocne som spravila rano kedze v iny cas sa mi nedalo. Inak ostatné testy robene o 11.00. Dakujem za nazor 🙂 skusim ešte zajtra otestovat.

bambulka711
16. okt 2024

Skús, ešte nie je úplne pozitívny, ale už sa niečo deje 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre