Dĺžka snaženia sa o bábätko

18. mar 2021

Baby prosím vás chceme sa od najbližšej ovulky začať snažiť o babo čiže za týždeň , no stále myslím nato koľko sa budeme snažiť čo ak to bude dlho trvať stále som taká v pomykove z tohto stále partnerovi vyhadzujem tuto tému že sa bojím že to bude veľmi dlho trvať čo ak sme tí ktorým sa nezadari ani po roku :/ povedzte mi čo mám robiť , už sa mám aj ja plne zuby 🤣🤣

luccija
18. mar 2021

Si na najlepšej ceste to chlapovi znechutiť a rátať každý mesiac...nechaj to voľné plynut

kaja871
18. mar 2021

Milovanie si hlavne užívajte každý druhý deň sa milujte a hlavne nemyslite na to ze robíte dieťa

autor
18. mar 2021

@luccija tak jemu to neznechutim neni to taký typ človeka , mávne rukou a povie mi “hádam mám dobre náboje a vyjde to” a mame po mojich opustakoch😂🤣🤣

miirka123
18. mar 2021

Tak už teraz sa takto stresujes a privolávas si samé negatívne veci. Bude čo bude nič a nikto to nezmení. Dieta príde keď bude mat prísť môže to byt o týždeň alebo aj o dva roky. Čo keď tá zajtra zramuje ožratý šofér, čo keď otehotnies a bude to mimomaternicove, čo keď bude choré ? To si môžeš takéto otázky dávať každú chvíľu. Keď sa nebude dariť tak pôjdeš k lekárovi budete to riešiť nebudete ani prvý ani posledný čo niečo take riesili a zvladli to. Takze zbytočne si robite dusno vo vzťahu

klip0
18. mar 2021

Ja som bola taka ista na zaciatku. Uz som velmi dlho chcela babatko ale bolo to vzdy "najskor vlastbr byvanie, najskor skoncit skolu, najskor svadba..." tak kym sme sa dostali k spravnemu casu, uz dovtedy sa mi zdalo ze to je dlhe cakanie. Velmi som chcela aby to vyslo hned a bala som sa a podvedome aj dlho predtym, ze co ak to bude dlho trvat. A nic mi to nepomohlo, uz som mala 2 mesiace slabucku ciarku na teste, ci oba pripady boli len falosne ciarky alebo biochemicke neviem, ale uz si zacinam mysliet ze je to naozaj tak ako vravia vsetci, podari sa ked sa nebudes sustredit len na to. Nam sa zatiaľ nepodarilo (je to par mesiacov), ale uz sa snazim mysel obracat na nieco ine, zacala som sa viac hybat, zdravsie jest a venovat energiu tam, poprihlasovala som sa na rozne webinare atd. Ale tak oklamat sa neda, mam to v hlave stale. No dufam sa coskoro podari a tebe urcite tiez, hlavne ziaden stres a vsetko bude okej. Velmi ti drzim palce.
Moj muz bol tiez taky ze on je superplodny a len sa ma dotkne bez ochrany a uz to bude 😂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hviera81
18. mar 2021

tak vidis, ja som na tom bola opacne, myslela som si ze obaja sme zdravi, zdravo sa stravujeme, co ak to vyjde na prvu šupu. tak bolo to 9 mesiacov, potom potrat, pauza a znova 9 mesiacov, dokopy sa to podarilo po 2,5 roku.
nemysli na to az tak, moc to silis. uvolni sa, prve mesiace to vobec neries.....

09041986
18. mar 2021

Prečo si dopredu vytváras zbytočne stres.... veď bábo aj tak príde vtedy keď má 😉 a byť tebou, verím partnerovi, ten keď povie že má dobré náboje tak potom🤷😉 aj moj muž mi to povedal a veruze mal pravdu!

simca06022011
18. mar 2021

A co ti to pomoze, ked budes riesit "ako to dlho bude trvat" ? Ked nad tym uvazujes tak co z toho mas? Urychlis to, ci? podla mna prave naopak... Uplne zbytocne sa nad tym dopredu trapis. Aj tak to neobabres. Bud sa podari hned, laebo o mesiac, alebo o rok.. ale podari sa :D

rebekamarcusko
18. mar 2021

My sme sa snazili rok. Prve mesiace som si robila kazdy nesiac test,plakala som, ze nevyslo. A ked som to najmenej cakala,bum bac zadarilo sa

jaskolka
18. mar 2021

Ešte ste ani nezačali "sa snažít" a už si v podstate v strese. Takto to bude čoskoro katastrofa, keď budeš stále počítať, rátať, premýšľať, nútiť a nútiť sa do sexu, a ver mi, že sa na 90%ani nebude dariť, lebo psychika je veľmi silná vec. Čím viac budeš v strese, že sa nepodarí, tak sa ani nemusí podariť a akurát sa poriadne znechutite. Poviem ti konkrétne príklad. Ja som raz manželovi nahodila tu tému, že "co keď sa nepodarí" a to bolo po prvom MA. Pozrel na mňa a povedal, to budeme riešiť potom, keby sa nedarilo. Nemysli na to. No a o dva mesiace som zistila, že som tehotná.

tetaandulkova
18. mar 2021

Hlavne nestresuj dopredu, buď pozitívne naladená a nerieš. Ja som začala stresovať až keď som zbadala tie dve // na teste 😀 po 5. mesiacoch 😂 ale rýchlo ma to prešlo...

amelie2017
18. mar 2021

Zbytocne sa stresujes. Poznam pary, ktorym sa podarilo na prvykrat a take, co sa snazia roky. Alebo prve dieta na prvu supu a dalsie cakali roky aj naopak. Hlavne si to treba uzivat.

littlebubble
19. mar 2021

Kamarátka mala 20 rokov.Zadarilo sa po 2 rokoch a prirodzene.Ja budem v kľude aj keď sa nebude dariť 5 rokov.Všetko sa deje pre niečo a treba si to užívať a nie sa milovať (lebo mám plodné dni) no hneď by ma chuť prešla.Inú možnosť treba riešiť tak po 2 rokoch.Aj rok mi príde skoro.

sally001
19. mar 2021

3 roky...po 1 a pol sme navstivili lekarov... a rok navstevujem car...iui som nemala ale mam za sebou uz 3ivf a nic...niekedy nepomozu ani lekari... zacala som stresovat az po roku ked to neprichadzalo...su dobre casy ale pridu aj zle...hlavne ked otehotnie niekto v mojom okoli...ale ideme dalej a nevzdavame sa🙂

hviera81
19. mar 2021

@sally001 drzim palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre