Dlhý menzes, tabletky na zastavenie menzesu a snaha o dieťatko

25. apr 2022

Ahojte. Máme doma už 4 ročného syna a s mužom by sme chceli ešte jedno dieťatko. Nijak to extra neriešim, len mám problém. Dlho som krvácala ešte minulý rok, gynekológ mi predpísal antikoncepciu. Brala som ju, menzes chodil ako hodinky. Teraz 2.mesiac ju samozrejme neberiem a znovu problém dlhého menzesu, následne tabletky na zastavenie a stále ten istý kolotoč. Čiže nulová šanca o otehotnenie. Nemala ste to niektorá? Či sa môžeme rozlúčiť o dieťatko? Ďakujem.

ninka99865
25. apr 2022

A bola si na vyšetreniach? Bral ti krv? Hormonálny profil. Stitna žľaza? Ja som mala cca 8 dni a už to ma otravovalo tak som to začala riešiť a poslal ma aj na hematologiu. Čo pri dlhom krvácaní by som tak tiež zašla môžeš mať problém so železom ak dlho krvacas.
Mne to vyriešila endokrinologicka, mala som zníženú štítnu žľazu a keď mi ju upravila zrazu menzes 4 dni.
Oni HAK radi predpisujú na všetky problém, ale tým sa nerieši príčina, iba následok.

anjelicek26
25. apr 2022

Urcite sa nemusis s babatkom rozlucit, antikoncepciu si vysadila len pred 2 mesiacmi, skutocne musis dat telu cas sa znormalizovat. Dlhy cyklus sam o sebe predsa nejake zlo nie je (aj ked je to na nervy), pokial normalne ovulujes, aj otehotnies. Pockaj este nejaky ten tyzden a potom to ries s lekarom, ak nenastane zmena.

martina8888
26. apr 2022

Ahoj. Mám dobrú skúsenosť s bylinnymi detoxikacnymi kapsulami, ktoré prečistia a zregenerujú reprodukčný systém. Obsahujú 13 druhov bylín, je to 100% prírodne. Jednotlivé zložky slúžia na obnovu hormonálnej rovnováhy v organizme spôsobenej hormónmi na antikoncepciu či hormonálnou liečbou.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre