Dlhý menštruačný cyklus a snaha otehotnieť

denisak57
29. júl 2020

Ahojte 😊 Chcem sa opýtať, aké máte skúsenosti s otehotnením, ak máte dlhšie menštruačné cykly. Je možné pri dlhých cykloch otehotnieť napríklad aj pár dní po menstruacii, alebo to je možné len v prípadoch krátkych cyklov? Aké máte skúsenosti pri dlhších cykloch? Ďakujem ☺️

mirka136
29. júl 2020

Ja velmi dobru. Vsetky 3 deti na prvy sup. Akurat som si nic nepocitala ani nevedela kedy mam plodne dni...ono je to asi individualne.

marticka85po
29. júl 2020

@denisak57 ak mas dlhsi cyklus tak znamena ze aj ovulacia byva neskor. Cca 14dni predtym nez pride MS.Cize pravdepodobne nie je mozne otehotniet na zaciatku cyklu

barus26
29. júl 2020

@denisak57 moje cykly boli od 43-78, ten bol najdlhší.... Otehotnela som v 43 dnovom cykle s ovuláciou na 28 deň cyklu

denisak57
autor
29. júl 2020

@mirka136 Ale asi si s dlhým cyklom neotehotnela krátko po menstriacii, či?

mirka136
29. júl 2020

@denisak57 len pri tretom viem, ze to bolo cca na 20.den. Prve doteraz neviem...lebo oba dni kedy som mohla otehotniet mi pridu ako nerealne 13. alebo 27.den...a druhe netusim...tam bol aj hormonalny chaos po norethisterone a predsa po 1.mesiaci snazenia sa som otehotnela.

mamanadruhuu
29. júl 2020

Ja som mala 30 dňové cykly, ovu na konci.. a otehotnela som na prvý sup cca na 28dc.. To bolo oneskorenie ovulky.. Po synovi som mala 28 dňové cykly otehotnela som hneď po skončení menštruácie to je cca na nejaký 10ty deň cyklu..

Tak e držím palce treba veriť a nebáť sa pekny deň

duratlicka
16. mar 2021

@denisak57 Ahoj, ja mám bežne asi 32 dňové cykly, ovu je okolo 18.-20. dňa. Ale pár krát v roku má môj cyklus napr. 56 dní a ovu bola 42.deň. Je dobré naučiť sa symptotermálnu metódu a nájsť to plodné obdobie u seba. Lebo určite tam je, len nie je na 14.deň. Mám už dve deti a tiež tehotná v prvom cykle.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre