Ahojte žienky, sú medzi vami take čo majú dlhšie cykly 38 a viac dní? A majú normálne odsledovanú ovuláciu? Moje cykly sa pohybujú okolo 35-44 ale neviem či nastáva aj ovulacia keďže ju ziadno necítim a bohužiaľ na meranie a testy čas nemám. Koncom roka 2021 som mala bohužiaľ MA a odvtedy sa niako nedarí.
@lenna255 ahoj ja som mala 41 dňové cykly a ovulaciu okolo 28.dna..Skus jeden mesiac aspoň robiť tie testy trvá to asi pol minuty☺️
@ninka99865 keď píšem že nemám tak asi viem prečo 🙂 pracujem 24ky čiže nie vždy sa mi v robote dá tak merať 🙂
@petronellla87 to som skúšala jeden mesiac ale niako mi nič nevychádzalo 😂 tak má to strašne odradilo…len som čítala že keď má žena viac ako 34- dňové tak poväčšine má anovulacne tak som sa chcela spýtať či to je aj reálne tak
Ja mam 40-60dnove, ale ked pride ovulka tak ma strasne boli picha podbrusko, dost neznesitelne niekedy ani chodit neviem trva to cca 6 hodin, takze ja asi neporadim, ale tiez som si teraz preistotu robila ovulacne testy, aby som vedela, lebo mavam aj pomimo pichave bolesti a neviem potom ked je ten spravny cas, vzdy si myslim, ze teraz, teraz a nic, nakoniec az o kus dalej :D nemavala som taku silnu to az po porode a teraz sa furt len zhorsuje
Nechces vyskusat napr Inofolic? Je to volnopredajny liek na upravu cyklu a lepsie si odsledujes ovulaciu 🙂 popripade alchemilkovy caj je dobra pomoc
@lenna255 ja som momentálne tehotná tak z mojej skúsenosti to neplati🤪😆
Ja dom mavala cykly 33-45 dnove. Ovulacia prebiehala a nebol problem otehotniet. Ovulaciu som mavala 19-31 den cyklu.
@lenna255 ovulaci sa da odsledovat aj pozorovanim hlienu.dlhe cykly nemusia byt problem,dolezita je dlzka poovulacnej - lutealnej fazy.ale ak ovulacia nie je ziadna,potom to moze byt problem, nielen kvoli otehotneniu,ale kvoli chybajucemu progesteronu
@lenna255 ahoj, mávam cykly okolo 32-45 dni.ovu od 22-30dc. A teda ja si teplotu nemeriam stále len niekedy po 20tom dní aspoň párkrát
Ale teda ja už viem aké mám pred ovu a po ovu teploty. meriam len keď nezabudnem pár dni. Akonáhle nameriam 2zvysene teploty viem ovu prebehla a ďalej nemeriam. A teda len si potvrdíme že ovu bola a cca mám aj nejaké rozpätie kedy vďaka tým par teplotam 🙂 áno nie je to úplne s pravidlami stm ale mne to stačí
Ahojte, chcem sa spytat, tie co mate dlhe cykly. Ja mam momentalne uz 46 den cyklu. Na 42 den som bola u gynekologa podla utz som mala dominantny folikul 14mm a ze ovulacia stale neprebehla. Teraz mam uz asi druhy den vela tekuteho a tahaveho vytoku + bolest podbruska. Myslite ze je mozne mat ovulaciu a otehotniet aj takto neskoro? Stalo sa to niektorej z vas? Dakujem 🙂
@lubka_95 otehotniet mozes v case pred alebo pocas prebiehajucej ovu. U teba je dlha predovulacna faza, ale podstatne bude, aby folikul praskol v spravnom case. Potom tam sanca je.
@janetinka27 dakujem, normalne som mala cykly 30-33 dni ale cez leto som potratila a mam aj dost stresu posledne 2 mesiace tak to prikladam tomu. Teraz vlastne cakam na 3 mrchu od kedy sa mi rozbehol znova cyklus po potrate 🙂 kazdopadne velmi by sme chceli babatko este ziadne nemame tak dufam ze sa to podari cim skor 🙂
@lubka_95 moze byt, ze sa telo este dostava do normalnu, drzim palce 🙂
@janetinka27 dakujem 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenna255 na meranie nemáš čas? Trvá to minutu ráno po zobudeni. Inak jedine ulrzvuk u gynekológa čo je časovo náročnejšie