Ahojte baby, odkedy sme sa zacali snazit o bábätko mavam divnu mrchu, dlho trva kym sa mi rozbehne. Najskôr mam 3 dni spinenie potom sa mi spusti a trva 5-6 dni. Cele to trva velmi dlho..pytam sa preto ci aj vam sa to stava alebo ci moze mat nato vplyv snazenie, spermie. Predtým, ked sme sa nesnazili mávala som pravidelnu mrchu a trvala dokopy 5 dni. Teraz pomaly raz toľko. 🤔😐
Ja som tak mala každý mesiac. Najprv 3 dni spinenie, niekedy aj 4.
Potom sa mi spustila MS, obvykle trvala 3 dni, q potom ďalší deň pripadne 2 dni znova špinenie, ako koniec MS.
S gyn.som to neriešila, ani nijak inak. Začali sme sa snažiť o dieťatko, o pol roka som otehotnela, čiže až tak dlho sme sa chvalabohu snažiť nemuseli.
Ja som toto špinenie pred MS pripisovala tomu, že som po vyše 6tich rokoch vysadila HAK. Takže cyklus som mala úplne mimo, nikdy som nevedela odkedy mam počítať začiatok MS keďže to špinenie tam robilo šarapatu preto som veľmi šťastná, že aj napriek tomu, že som sa vo svojom cykle nevyznala a netušila som vôbec kedy mam ovuláciu, že sa nám tak skoro podarilo dieťatko 🙂
No keby sa nám dlhšie nedarilo, určite by som to riešila s gyn. Vraj to špinenie pred MS majú na svedomí hormóny, nedostatok progesteronu(to som čítala niekde) 🤷♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.