Dlhá menštruácia po užívani Euthyrox 25

zizzinka
16. apr 2018

Ahojte. S MM sa snažíme o bábo, máme za sebou niekoľko vyšetrení: on - v úplnom poriadku, ja - zvýšený test, skoro žiadny proges., navštívili sme aj endokrinológa, ten mi predpísal euthyrox 25, ale dostala som po ňom MS, a už trvá dva týždne - prvý týždeň, bola slabá tento druhý je taká normálna, určite nie silná.
Chcem sa spýtať, či niektorá z vás sa s tým stretla, a čo nasledovalo ďalej? Som objednaná k Dr., ale som nervózna a chcela by sompočuť skúsenosti.
Ďakujem.

e1i
16. apr 2018

@zizzinka euthyrox je na stitnu zlazu liek. nemyslim ze by ovplynoval dlzku MS ale mozem sa mylit. ja uzivam 75 a mavam 4 dni.

elka7
16. apr 2018

Ja ho tiež užívam a mávam 8-9 dní, predtým som mávala 6 dní. Neviem či je to náhoda alebo z neho.

zizzinka
autor
16. apr 2018

@e1i
@elka7 tak aj v pribalovom letaku pisu medzi neziaducimi ucinkami poruchy ms cyklu, len chcem vediet, ci to riesit, alebo sa to da dokopy samo

rula
17. apr 2018

@zizzinka ja som ho dnes vyfasovala od endokrinologa, poslali ma tam z caru, zajtra zacnem brat, cakam na ms, tak dam vediet ako to bude.

zuzina316
17. apr 2018

Ja uzivam 75 tku a MS mam 5 dni.

bebekat
17. apr 2018

@zizzinka V kazdom pripade dva tyzdne na krvacanie je velmi dlha doba. Urcite bez k lekarovi, Endo, ci aj Gyn.. Drzim palce

zizzinka
autor
19. apr 2018

@bebekat no bola som, vsetko je ok, mam brat pambu a ascorutin

bebekat
20. apr 2018

@zizzinka Tak som rada, ze je vsetko OK 🙂

sonulienka13
26. apr 2018

Ja beriem 75 tku Ethyroxu uz rokyyy a mrchu mam cca 5 dni hore dole.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre