Ahojte robila som si digitalny test prvy krat ukazalo mi toto mala uz niektora nieco takee
Ahoj,výsledok je negatívny. Je to aj v návode. Ak by bolo znamienko + celé bledé, je to pozitívny výsledok, ale mínus znamená, že test je negatívny, momentálne tehotná nie si.
Tiez nechapem, comu vlastne nechapes 🤔 v navode nie je napisane, co znamena znamienko minus?
@kristinamalarova digi test by ti mal pri pozitivnom vysledku okrem + aj tyzdne…aspon moj ukazal,neviem,ci su aj ine typy takych testov
@kristinamalarova držím palce nech to nabudúce vyjde 🍀🍀🍀🍀🍀
Pokial sa 3 roky snazis a nic,uz davno by som sa sla vysetrit a nie dufat v zazraky
@kikulienkadd chcela som sa spýtať je to normálne že hcg mám 25 poobede mi ukázal test vid foto a ráno na tyčinkovom nemám ani ducha 👻??? Som alebo niesom tehotná ďakujem baby
@ipartikova držím palce,aby to bolo ako si želáš, toto je pozitívny tehotenský test. V testoch sú rozdiely, každý má inú citlivosť. Zavolaj gynekológovi,môže ti zobrať krv na hcg.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kristinamalarova ahoj nie je to negatívny výsledok 😇