Digitálny termometer Citizen CT915

smejlicka
29. okt 2013

Ahojte má niektorá skúsenosť s týmto digitálnym termometrom? Rozmýšľam na ním, že si ho kúpim, len nenachádzam info o ňom. Akurát len na www.magister.sk kde stojí cca 52 €. Mávam nepravidelný menzes.

dorotea2
29. okt 2013

@smejlicka Ahoj 🙂 Ja síce s tým teplomerom skúsenosti nemám, tiež si rada prečítam skúsenosti s ním. Ale ja podľa mňa veľmi drahý nato, že v podstate nič nerobí. Len zaznamená 120 meraní... Ja používam na meranie BT tento "lacňák" a som s ním spokojná: http://www.docsimon.sk/tovar/microlife-mt-16c2-...
A teploty si potom každý deň zapíšem na www.womenzone.cz a tam sa mi pekne spraví graf a vyznačí sa mi deň ovulácie. Alebo baby si zapisujú teploty aj na www.fertilityfriend.com. 🙂

simonkazga
29. okt 2013

@smejlicka súhlasím s @dorotea2 - dokonca používam taký istý teplomer - ráno odmerať zapísať na www.fertilityfriend.com a vybavené. Tiež by som nekupovala teplomer za 52€

smejlicka
autor
29. okt 2013

@dorotea2 @simonkazga ďakujem za odpovede asi bude predsa len lepšie kúpiť bazálny teplomer.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre