Žienky, píšem tu pretože každý deň taka istá otázka a stále také isté odpovede. Však ako sa hovorí, nepýtaj sa blbé otázky a nedostaneš blbú odpoveď. ( nič v zlom).., Ženušky moje zlate. Ja vás úplne chápem, že každá jedna túži po miminku, tiež po ňom veľmi moc túžim. Ale baby fakt sa stále pýtate na tie ovulačne testy, či je a či nieje pozitívny. Nebolo by pre vás lepšie, keby ste si kúpili balík digitálnych ovulačných testov, ktorý pri pozitívnom výsledku ukážu smajlika a pri negatívom výsledku ukážu prázdny krúžok? ( vid. Foto) podľa mňa to je istejšie a hlavne viete hneď výsledok na miesto toho kým sa ženy dohodnú či teda je alebo nieje pozitívny... Prosím neberte toto v zlom len som chcela poradiť 🙂 majte sa krásne ❤️🙏
Áno to je úplna pravda. Vôbec ma to nenapadlo. Len to bola jediná vec ktorá má napadla. Vôbec nepoznám ceny ovulačných testov. BERIEM SPÄŤ
Su velmi drahe a ovulacia ti vie vyskocit behom par hodin..takze je dobre testovat aj rano aj vecer... a niektore nevedia ani odhadnut, takze testuju aj desat dni, aby to trafili, ked je cyklus nepravidelny je to tazke...
A nie je najlacnejší spôsob ako robiť ovu testy radšej merať bazalnu teplotu? ;) To vyjde hádam najvýhodnejšie a presnejšie
@milka1988 no aj toto je jedna možnosť,ale tu vám ukáže bazalna teplota už až keď prebehne ovulácia,a vy si to spätne viete pozrieť,že áno prebehla ovulka.ale testy vám ukazujú aspom deň dva vopred,že ešte len prebehne ovulácia.ja kombinujeme obe možnosti,ale keby mám len merať BT,tak to u mňa určite nestačí.
@milka1988 presne ako pise kocka vyssie, meranie bazalnej teploty je fajn na to, ze vies, ze ovulacia prebehla... ale vies to az po ovulacii, ked bazalka vyskoci...
@mirus11 @anjelicek26
no ved ked zistim aky mam cyklus vdaka meraniu bazalnej, viem si to aj potom dalsie mesiace priblizne odsledovat a snazit sa uz par dni pred a tym padom testy nepotrebujem 🙂 ja mam Daysy a ta mi hadze farebne svetielka cize uz par dni pred ocakavanou ovulaciou hodi cervenu cize viem ze uz je cas a az kym mi nezasvieti zelene svetielko 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.