Dievčatko pred ovuláciou, chlapček počas ovulácie. Platilo to u vás?

10. mar 2024

Ahojte, platí táto teória u vás? Pýtam sa hlavne mamičiek ktoré si sledovali ovu nie len len podľa appky v mobile ale, ale napr. Aj ovu testami alebo meraním BT. Vďaka za odpovede

alchemilkazltozelena
10. mar 2024

U nás dievča tri dni pred ovu a chlapec deň pred ovu

belanka12
10. mar 2024

U nás obe detičky na ovu prvý chlapec druhé dievča

autor
10. mar 2024

@belanka12 a ovu bola nejako sledovaná?

belanka12
10. mar 2024

Áno ovulacny testami som si polroka sledovala

autor
10. mar 2024

@belanka12 dakujem 🙂

ivangeline
10. mar 2024

Rozhoduje predsa spermia.

123el123
10. mar 2024

U nas presne naopak🤣

alandra
10. mar 2024

Ale vajičko nesie predsa iba chromozom X a spermie X a Y ,takze závisí ktora spermia je rýchlejšia a sikovnejšia predsa.

adka3321
10. mar 2024

v den ovu som bola u doktora na folikulometrii, hovoril dnes/zajtra sa snazte. a mame z toho dievcatko ☺️

bolarazjedna
10. mar 2024

Ja osobne skúsenosti nemám. Ale chcem podotknúť, že aj keď je to vedecká teória, ktorá má svoje opodstatnenie (mužské spermie sú rýchlejšie, ale skôr zahynú, čiže keď trvá stretnutie s vajíčkom dlhšie, už žijú iba tie ženské, teda nesúce chromozóm X), výskumy v posledných rokoch ukazujú, že samotné vajíčko je schopné selektovat (na základe chemického zloženia), ktorú spermií pustí dovnútra a ktorú nie, a teda vyššie spomenutá teória nemusí platiť vždy. Domnievajú sa, že aj preto sa môže stať, že niekto má aj 3-4-5deti rovnakého pohlavia.

lucia13022023
10. mar 2024

U nás to platí, chlapec a presne na ovu

eestimlha
10. mar 2024

u nas chlapec, presne na ovulaciu

nevenka
10. mar 2024

Prve dve deti netusim, dalsie dve takto. Chlapec 2 dni pred ovulaciou a dievcatko 4 dni pred ovulaciou.

autor
10. mar 2024

Ďakujem za odpovede

beata110
10. mar 2024

Ahoj napis mi spravu😊

bona12
10. mar 2024

Tiez prve dve deti netusim, vtedy som to nesledovala, lebo prve bolo trosku skor na ceste ako sme planovali a na druhe sme si povedali, kedy to vyjde,tak bude a bum na prvy sup. Pri 3. to bolo urcite pred ovulkou 2-3 dni je to chlapec, 4. urcite tiez pred ovu 1-2 dni a tiez chlapec...obavam sa, ze u nas skor plati ta teoria, ze vajicko si vybera, lebo mame 💙❤️💙💙😃

plnenapaprika
11. mar 2024

Chalan presne na ovu.

tramtada31
11. mar 2024

U nás to platilo. Dievca jeden deň pred ovu a syn v deň ovu (sledovala som hlien)

autor
11. mar 2024

@bolarazjedna a nevieš či sa tá selekcia vajíčka nedá nejako ovplyvniť?

bolarazjedna
11. mar 2024

Nie, neviem o tom...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre