Dobrý deň, uvažujeme nad druhým dietatom
... Prvé som mala v 25ke,dnes mam 35 je to veľký problém? Podeľte sa o svoje skúsenosti, dakujem
Ahoj aj ja som rodila druhe v 36 ke a vobec to nelutujem 😊
Niektori maju prve dieta v 40tke nevidim tu ziadnu zabranu. Pokial sa na to citite aj s muzom tak preco nie. Prve dieta je uz dost velke aj na to aby vedelo pomoct ci trosku sa postarat aj same o seba 🙂
Preco by to mal byt problem? Planovane rodicovstvo tu mame necelych 100 rokov. Po tisicrocia zeny rodili cele svoje plodne obdobie.
Ano, v 20 rokoch je ta regeneracia ina ako v 30 a potom 40. Ale 35 nie je ziaden geriatricky vek, ale stale mlada zena.
@henikapetko
Vôbec to nie je problém, je to len na tvojom a manželovom rozhodnutí. Ja som prvé rodila v 27 rokoch a po zážitku z tehotenstva, pôrodu a prvého roka života syna som bola rozhodnutá, že toto mienim absolvovať max do 35ťky, neskôr rodiť a starať sa o bábo so všetkým, čo to obnáša, odmietam. Máme tri deti, najmladšie som rodila 34 ročná.
@henikapetko Ja som mala prvé v 36 a v pohode. Ale zase, neviem to tým pádom porovnať s tým, aké by to bolo v 25, lebo to som nezažila.
v pohode... 35 je ešte Ok...to stihneš aj dve do 40 tky...
posledné som rodila vo veku 36 rokov a v pohode...a teraz mám okolo seba viacero novorodencov a tehotne spoluziacky zo skoly, ktore si dali druhe kolo po 40-tke
@henikapetko ja som rodila v 38 a pohoda. Záleží len na vás
@henikapetko ja som mala prvé v 35. Neviem celkom ako to myslíš, aký veľký problem by to mal byt?
@titla ze geriatricky vek 😂😂😂
K tomu len dodam. Prve som porodila mesiac pred 25.narodkami. Ako som bola tehu po 30-tke dr ma dal do “rizikovej” lebo vek. Ja som vtedy oci vygulila ze coooo? Ze mam 30 nie 40 ci dokonca 50. Teraz som porodila stvrte a to mam 34rokov.
Ono vekom prichadzaju problemy i komplikacie.
@maryetta a bolo v niecom iné tehotenstvo a pôrod?
Ahoj, ja som mala prve 2 mesiace po 31. narodeninach a teraz cakam druhe v 35ke (narodi sa asi mesiac po mojich 36) som prave v 11 tyzdni. Niezeby sme to takto planovali, len sa nam dlho s druhym nedarilo otehotniet. A zatial mam pocit, ze to tehotenstvo zvladam asi rovnako alebo mozno aj lepsie trocha. Mozno si telo pamata. Nas maly ma 4 roky, tak sa citime, ze este je to OK, ze sme este v tom vsetkom okolo deti. Ja som sa tiez bala, ze uz je to dost vela na tehotenstvo a tak, ale zatial je to fajn.
@henikapetko tehotenstvo kazde dalsie bolo narocnejsie. Ziadne problemy ci komplikacie. Len som tolko nevladala ☹ viac unavena.
Ale zas kazdy porod bol lepsi a lepsi.
@henikapetko záleží ako sa ty cítiš. Čo ta po názore ostatných. Ty budeš tehotná, ty budeš rodiť, ty sa budeš o dieťa starať.
Ja osobne som povedala že druhé do 35 inak už nie, našťastie sa nám podarilo a rodila som mesiac po 35.
No už keby to bolo potom ani by sme sa už nesnažili. Nechcela by som. Ale to som ja.
@henikapetko ahoj ja budem mat v máji 35 rokov a snažíme sa o 4 dieťatko ...tak kľudne ak to obaja chcete prečo nie
@henikapetko ja som rodila prve v 26tke a teraz cakame druhe po 3ch rokoch snazenia mam 36. Prve sice rizikove tehu ale som ani nevedela ze som tehotna. A teraz unava nespavot zvracanie napinanie upchaty nos nizky tlak zavraty. Ale udajne to nieje vekom vraj kazde tohotenstvo je ine. Tak neviem🤷♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak to muzik znovu zvladne, kludne do toho.