Diagnostická laparoskopia počas snaženia sa

lienkara
13. jún 2024

Ahojte snažíme sa o bábätko 8 mesiacov no zatiaľ neúspešne manžel bol na spermiogram ten má v poriadku ,mne gynekologická vravela že ona to vidí na laparoskopiu ,aby sa zistilo či mám priechodné vaječníky atď.. máte s tým niektorá skúsenosti ako dlho ste ležali v nemocnici mám sa čoho obávať ? Ďakujem pekne .

thereisabear
13. jún 2024

2 noci. Nie je to nič náročné, ani to nejak nebolí.

really8
13. jún 2024

@lienkara prisla som noc pred zakrokom, rano to bolo (v uplnej narkoze) na dalsi den domov. Najneprijemnejsie na tom bolo to ze situe v casti kde mam standardne lem nohaviciek takze som ich musela nosit nizsie inak uplne v poho.

really8
13. jún 2024

@lienkara inak nechapem preco ti toto navrhla. Vsetko ostatne mas vysetrene? Amh, ovulaciu….

lienkara
autor
13. jún 2024

@really8 robila mi hormonálny profil dnes a mám ísť aj na folikulometriu ,a podľa toho sa určí že čo ale pravdepodobne povedala že ta laparoskopia, aby videla čo treba spraviť.

really8
13. jún 2024

@lienkara jasne, treba vsetko poriadne vysetrit. Len hovorim to pre to ze mna gynekolog tiez hned hnal na laparoa na drahu reproimunologiu a potom sa zistilo ze nemam ovulaciu. Uplne najjednoduchsie vysetrenie. Ale ako som pisala nie je to nic bolestive len je to proste pobyt v nemocnici a operaciua pod narkozou.

lienkara
autor
13. jún 2024

@really8 bola ste potom aj na PN a ako dlho ?

really8
13. jún 2024

@lienkara ano, 8 dni. Kym mi vybrali sitie. Ale fungovat som vedela 100% po asi 2dnoch. Len ja som do prace dochadzala v tom obdobi 2h tak som radsej ostala doma

lienkara
autor
13. jún 2024

@really8 aha no tak dobre ,ďakujem veľmi pekne za info.

butterflyeffect
13. jún 2024

@lienkara no u nas bola laparka posledna moznost, priechodnost sa da vysetrit aj neinvazivne teda bez operacie-ultrazvukom a kontrastnou latkou-hycosy. Najskor som absolvovala to. Az potom laparku kedze mne tekutina nepresla. V nemocnici som bola dokopy 3 dni. Jeden den prijem, druhy zakrok(mne rovno odobrali jeden vajcovod) treti domov-5 jazviciek-jedna na pupku a po 2 na kazdej strane. Pn som bola do vybratia stehov a do prace. Vyhodoa pri laparke je ze okrem priechodnosti, vedia zistit alebo vylucit aj endometriozu…

michaela329
13. jún 2024

@lienkara ja som bola na jednoďnovke v Martine. Ráno som prišla, podvečer odišla. Urobili mi všetko potrebné, bola som spokojná. Kedysi som bola aj na HYFOSY, našli problém - ale aj tak som musela na laparku.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre