Ahojte snažíme sa o bábätko 8 mesiacov no zatiaľ neúspešne manžel bol na spermiogram ten má v poriadku ,mne gynekologická vravela že ona to vidí na laparoskopiu ,aby sa zistilo či mám priechodné vaječníky atď.. máte s tým niektorá skúsenosti ako dlho ste ležali v nemocnici mám sa čoho obávať ? Ďakujem pekne .
@lienkara jasne, treba vsetko poriadne vysetrit. Len hovorim to pre to ze mna gynekolog tiez hned hnal na laparoa na drahu reproimunologiu a potom sa zistilo ze nemam ovulaciu. Uplne najjednoduchsie vysetrenie. Ale ako som pisala nie je to nic bolestive len je to proste pobyt v nemocnici a operaciua pod narkozou.
@lienkara no u nas bola laparka posledna moznost, priechodnost sa da vysetrit aj neinvazivne teda bez operacie-ultrazvukom a kontrastnou latkou-hycosy. Najskor som absolvovala to. Az potom laparku kedze mne tekutina nepresla. V nemocnici som bola dokopy 3 dni. Jeden den prijem, druhy zakrok(mne rovno odobrali jeden vajcovod) treti domov-5 jazviciek-jedna na pupku a po 2 na kazdej strane. Pn som bola do vybratia stehov a do prace. Vyhodoa pri laparke je ze okrem priechodnosti, vedia zistit alebo vylucit aj endometriozu…
@lienkara ja som bola na jednoďnovke v Martine. Ráno som prišla, podvečer odišla. Urobili mi všetko potrebné, bola som spokojná. Kedysi som bola aj na HYFOSY, našli problém - ale aj tak som musela na laparku.
@lienkara ahoj 🙂 my sa tiež snažíme o bábätko už vyše roka 🙂 na svoj profil som písala krátky príbeh, skúsenosť. Ako som našla nového gynekológa, mám pocit, že to vyjde. Dôležité je mať to v hlave v poriadku. Mám PCOS.. začali sme Duphastonom, ktorý nepomohol, tak pred laparoskopiou sme skúsilo ešte 6mesačnú HAK. Dopĺňam to o vitamín D (ktorý mi odporučila endokrinologička), inofolic.. takže o pár mesiacov uvidíme či sa niečo zlepšilo. Predtým než pôjdem na laparoskopiu chce doktor, aby sa dal vyšetriť aj partner, aby vedel či je chyba naozaj iba vo mne. Držím palce ♥️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
2 noci. Nie je to nič náročné, ani to nejak nebolí.