Zdravim,s priateľom sa dlhšiu dobu snažíme o bábätko no nedarí sa. Nejaké vitamíny alebo nejaké rady ako tomu dopomôcť? Beriem kyselinu listovú,natlačíme na to,nechávane tomu voľný priebeh no už je to nejaká doba. Som po 2 potratoch ale podľa lekárov som už aj ja aj priateľ úplne zdravá. Ani pri jednom tehotenstve sa to nepodarilo hneď,no chcem skúsiť aj tak nejaké nové rady. Ďakujem 🥹
Na hematologiu tá neposlali? Ja by som asi skúsila tam..
Odporúčam inofolic pre teba a folandrol pre partnera. Myslim si, že do 2-3 mesiacov sa podarí. Naštartuje to cyklis aj správnu ovuláciu.
@satankaaa ja mavam správnu ovuláciu aj cyklus pol roka užívania infolincu a folandrolu u muža boli sme rok po MA aj tak bábo nemáme, nám nepomohli aj teraz stále sa nám nedari a to sme už viac než dva a pol roka od prvej snahy o dieťa ... Ja mám od začiatku na striedačku nasadený femibion a inofolic a manžel folandrol až na nejaké mesiace prestávky... Stále sú to len vitamíny ak je nejaký väcsi problém tieto vitamíny to nevyriešia... Autorka máš už nejaké vyšetrenia za sebou? Po dvoch potratoch by som sa na tvojom mieste zamerala nato... Držím silno palce ✨🤞🏼
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No, ak uz citis, ze je to dlhsie, isla by som na vysetrenia. Nik nehovori, ze musis ist hned na umele, len bolo by fajn to skontrolovat🙂