Dermazin - snaha o bábätko

tisicka123
27. nov 2021

Dobrý deň ...s manželom sa snažíme o bábätko, v nedeľu alebo v pondelok by som mala mat ovulaciu, lenže akurát sa mi stal úraz popálenína 2.stupna na ruke veľkosť 7x10cm. V stredu na urazovke mi to potreli ialugenom, včera na plastike dermazinom a v pondelok idem znova na previazanie...premyslame ci to radšej neriskovat a už sa nesnažit alebo to nemá vplyv...plasticky chirurg Homola mi na povedal ze kľudne môžme že to nemá na vplyv, ale ja mam radšej názor viacerých doktorov.. Ďakujem za váš čas.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tisicka123
autor
27. nov 2021

@bambulienka25 v pribalovom letáku sa píše, že byt veľmi opatrný pri používaní ak je žena tehotná... Ale verím ze sa tym chráni farmaceutická spoločnost..nazory doktorov sú aj za aj nie...

tisicka123
autor
27. nov 2021

@tisicka123
@viestta tiež sk myslím ze by to mohlo byt ôk 🙂

miskanathan
27. nov 2021

@tisicka123 v juli som tiez pouzivala dermazin...gyn ze v pohode, nema vplyv. Neodporuca sa v 2 trim.

tisicka123
autor
28. nov 2021

@miskanathan druhá naj správa dnešného dňa, a v ktorom mesiaci ste boli keď ste dermazin pouzivali?

miskanathan
29. nov 2021

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre