Dobrý deň ...s manželom sa snažíme o bábätko, v nedeľu alebo v pondelok by som mala mat ovulaciu, lenže akurát sa mi stal úraz popálenína 2.stupna na ruke veľkosť 7x10cm. V stredu na urazovke mi to potreli ialugenom, včera na plastike dermazinom a v pondelok idem znova na previazanie...premyslame ci to radšej neriskovat a už sa nesnažit alebo to nemá vplyv...plasticky chirurg Homola mi na povedal ze kľudne môžme že to nemá na vplyv, ale ja mam radšej názor viacerých doktorov.. Ďakujem za váš čas.
@bambulienka25 v pribalovom letáku sa píše, že byt veľmi opatrný pri používaní ak je žena tehotná... Ale verím ze sa tym chráni farmaceutická spoločnost..nazory doktorov sú aj za aj nie...
@tisicka123
@viestta tiež sk myslím ze by to mohlo byt ôk 🙂
@tisicka123 v juli som tiez pouzivala dermazin...gyn ze v pohode, nema vplyv. Neodporuca sa v 2 trim.
@miskanathan druhá naj správa dnešného dňa, a v ktorom mesiaci ste boli keď ste dermazin pouzivali?
@tisicka123 8tt
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.