Aké ste mali dávkovanie,mne doktor len predpísal
Tak dal mi tri balíky a povedal že to mám na mesiac, tak asi mám brať 1rano a dve pred spaním
v sprave od lekara nemas uvedene, daj si mozno takto a v pondelok mu zavolaj, ja by som to tak urobila
Rano poobede večer neviem
vyzera to tak, ze 3x1 takze rano, obed a vecer ale to fakt tiez len tipujem
@petamich a nieje z tohto zle?
mne nebolo, mala som utrogestan (to je tiez progesteron) a vyssiu davku ako ty ale kazde telo je individualne, mne zle nebolo
@petamich a použiť ho perorálne?lebo čítam že ženy si ho väčšinou vkladali cez pošvu.
utrogestan sa vkalda a mas tam napisane 3*1 cize rano noabed vecer.
ak to budes jest tak mozes mat točo z toho a na pecienku to tiez nie je kauf
Máš napísané v správe 3x denne 1 kapsulu zjesť. Skrátka p.o. je perorálne čiže cez ústa.
Ja som to mala kazdych 8hodin potom to vychadza 3x za 1den🙂
@bykaterina na pecienku?
užívaj to ako to kázal. Čiže 3*1 a vkladať. Držím palce ♥️
@bykaterina ja neviem či mám vkladať keď je napísané perorálne, nechcem niečo dokafrať
@sally001 a vkladala si?
daj si tak ako ti lekar predpisal
myslim, ze by som radsej dala na lekara, ktory mi lieky predpisal ako na 10 zien na Modrom Koniku, ktore jednak maju uplne inu ananmnezu resp. dovod preco im bol dany liek predpisany, maju ine davkovanie atd.
a pripadne zavolaj lekarovi ak budes mat nejake neziaduce ucinky zmeni ti lieky alebo ti povie, aby si vkladla
Nič tým nedokafres keď budeš vkaldat skôr a lepšie sa vstrebe a obides pečeň
Ano
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
davkovanie je individualne, takze by som sa asi radsej poradila s lekarom, ja som mala 2-0-2 ale baby tu na MK mali kadeako