Ahoj. Dnes som od doktorky dostala Clostilbegyt 2tbl 5.-9.den cyklu. Problemom je moje PCO. Moja otazka znie,ci ste pri PCO mali tiez taketo davkovanie? Pretoze v letaku pisu, ze pri tejto diagnoze treba zacinat s 1/2tbl alebo max 1tbl. Dik za susenosti. Bojim sa prestimulovania.
@saxana000 HP mi nerobila,prvy cyklus s Clostilom folikulometriu nerobi,az tie dalsie.
Tak volaj doktorke. Ona ťa videla,my nie
Ako nerobi folikulometriu? To je čo za super dr? Veď to treba sledovať, ci nebude priliz veľa folikov, treba naplánovať injekciu aby neprerastli do cysty… mňa neprestávajú udivovat ti lekári 🙄
A áno začína sa menšín dávkovaním. A obzvlášť pri pco
@nelca0510 A co jej mam volat? Ona mi nastavila 5.-9.DC 1-0-1. Jej to pride adekvatne davkovanie. Ja potom-co som doma precitala pribalovy letak-zistujem,ze s touto dg sa zacina nizsimi davkami. Pytam sa,ci tu nema niekto podobnu skusenost.
@ninka99865 Povedala,ze prvy cyklus to netreba sledovat,mame si pocas neho poriesit este spermiogram,ale ze od dalsieho uz budem chodit k nej na folikulometrie a ev.Ovitrelle.
Aj keby mal niekto podobnú skúsenosť,doktorka videla tvoje vaječníky,snáď vie čo robí. Ak jej neveríš,tak od nej odíď.
Je to totálna hovadina že netreba sledovať. Clostyl sa môže brat len pár cyklov za život… a jeden oddrbete.. ako budeš vedieť kedy sa snažiť? Ako budeš vedeiet ci ti nedozreli 4 DF? Veď pri ňom hrozia viacpocetne tehotenstva.
@ninka99865 Tak snazit sa budeme,ked bude chut a viac +- v polovici cyklu 😊 Nechcela som tu toto riesit,ale ci niekto mal dane davkovanie Clostilu ako ja pri PCO diagnoze.
Bez folikulometrie by na mna muz ani nepozrel. Nebudem riskovat trojcata alebo cysty co vedu k roztrhnutiu vajcovodov.. tato doktorka bude nejaky zvlastny odbornik.
Toto sa.mi.vobec nepaci..
Ja by som neuzivala tento cyklus vôbec, az ten ďalší, nech Ta odsleduje. Nepremarni si šancu a zároveň neriskuj
brala som to takisto, tiež pcos, tiež bez folikulometrie... podarilo sa nám na 1x.. vtedy som samozrejme netušila aký má byť postup... povedala tak, tak tak som urobila, na MK som sa neradila
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vzdy zalezi ako napise lekar a lekar.predpisuje podla hormonalnych vysledkov. preto pojdes na kontrolnu folikulometriu aby si nebola prestimulovana a v nasledujucom cykle neotehotnela hned s patorcatami.ja som mala 1x1tbl od tretieho dna. Ale poznam baby co brali aj rano naobed vecer.