Dávam voľný priebeh snahe o bábätko

anonym7
13. júl 2023

Ahojte .
Možno to tu bolo ,no chcem sa spytat .
Nevravím ze je to môj prípad len ma to zaujíma.
Dávam voľný priebeh bábätku.
To znamená ze sa nesnažíme urputne o dieťatko ale sem tam to priateľ do mňa dá.
Jasne ze keby ostanem v tom tak sa strašne teším no zatiaľ sa tak nestalo .
Tento mesiac som si myslela ze by som v tom mohla byť. Týždeň a pol to cca každý 2-3 deň priateľ dal do mňa.
Menštruáciu mam nepravidelnú takže minulý mesiac som mala od 10.6 -17.6
Tento mesiac mi prišla 13.7
Včera večer som ležala v posteli a mala taký zvláštny pocit v noci akoby to mohlo vyjsť nevedela som zaspať niečo mi proste nedalo .
No a dnes mi došla ms .
Moja otázka znie ...viem možno blbosť a možno nie .
Môže byť ze v ten týždeň pred MS by sa to podarilo a ze v Tento mesiac mi prišla ms a predsa som tehotna ?
Dnes má strašne bolelo brucho a mala som bolestivý prvý deň ms .viem ze väčšinou je ms znakom ze nie ste tehotná ale zaujíma ma ci je niečo takéto možné..sama to neviem opísať len mam taky strašne divný pocit .
Ďakujem.

jaskolka
13. júl 2023

Áno, je možné ešte na začiatku tehotenstva krvácať, aj keď to už nie je klasický menzes. Veľa žien tak malo. Ale ci si aj ty tehotná, odpoveď ti dá aj tak najlepšie test.

pabla99
13. júl 2023

@anonym7 nuž najlepšie si bude spravit test aj keď s najväčšou pravdepodobnosťou tehotná nebudeš. Len si to vnútorne asi moc praješ, aby to tak bolo

anonym7
autor
13. júl 2023

@pabla99 áno úprimne to isté si myslím...ale ďakujem 😊

lamonita
13. júl 2023

Začnite plánovať svadbu. Mal by to do teba dávať až manžel

maranta_leuconeura
13. júl 2023

My tiez davame volny priebeh, ale kedze bez IVF to nepojde, tak nemam preco dufat. Napriek tomu mam mesiace ked si myslim, ze to vyslo, aj moje telo si to mysli 🤷 jednoducho to tak velmi chces, ze si sama seba zmagorila. To si ja vzdy poviem po ms 😉

anonym7
autor
13. júl 2023

@maranta_leuconeura áno súhlasím,..
Sranda ze každé ženské telo je iné niekomu len ujde a už je babo a iný sa snaží alebo necháva voľný priebeh a nič 🤔🙃

kitycat
13. júl 2023

Vek na dieta, pracu a byvanie uz mate?

Lebo toto nie je ziaden volny priebeh

anonym7
autor
13. júl 2023

@lamonita nemyslím si ze v dnešnej dobre to takto funguje .. áno ,,malo" by to tak byt .. no dnes nie je stavaná doba na to aby aby sa dalo všetko ci dom,dieťa,svadba,atď atď

lamonita
13. júl 2023

@anonym7 no už ako povies😉🥂

anonym7
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emma2782
13. júl 2023

Zase riešiť to či autorka má vhodné podmienky na dieťa je dosť cez. Denne sa sem pridávajú testy a snažilky ( s čím nie je vôbec žiadny problém), predsa sa nerieši či každá má vhodné podmienky. Snáď to je ich osobná vec, či manžel, priateľ, snúbenec, či bývajú vo vlastnom alebo nie. Toto vôbec nie je to, na čo sa pýtala 🙂. A k otázke, môže byť ale nemusí. To zistíš jedine testom ale tiež si myslím, že si to len moc praješ. Každopádne nech je tak ako si želáte 🙂

lulu8491
13. júl 2023

Ja som mala prvý mesiac krvácanie rovnakej intenzity ako klasický menzes

anonym7
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonym7
autor
13. júl 2023

@lulu8491 takže si ani len nevedela ze si tehotná?

pet888
14. júl 2023

@anonym7 zena,ked sa zacne snazit o babo,velakrat jej pride silny pocit,ze je tehu,ale vobec to tak nie je.Zacne si vela seba vsimat a kazdy jeden priznak,ale pms a tehu priznaky su uplne rovnake (a kludne sa moze objavit pms priznak,ktory si doteraz neevidovala).
Je to neskutocne,co nasa psychika vie s nami spravit😊Preto je dolezite naozaj to neriesit a doverovat osudu,ze pre kazdu z nas to pride presne vtedy,ked ma.

papuka205
14. júl 2023

@anonym7 my sme prve babo takto nechavali na nahodu,trvalo to takmer 5 mesiacov,pri druhom som uz chcela ist na istotu aby som stihla retazovy porod,tak som si stiahla aplikaciu kde zadas menzes a hned vidis kedy mas plodne dni,podla mna super vec ak to nemas odsledovane a nevies si to vyratat.nam sa hned prvy plodny den podarilo a bolo to super,presne som vedela kedy,mala som vsetko odsledovane,rodila som presne na termin.viem ze si sa na toto nepytala ale vyzera ze dietatko chces tak mozno by si to takto mohla skusit.

anonym7
autor
14. júl 2023

@papuka205 ďakujem veľmi pekne ...popravde už by som bola rada keby to tak bolo .
Môžeš mi prosím ťa povedať ako sa volala aplikácia? Je super ze ti to takto vyšlo 😊

lulu8491
14. júl 2023

@anonym7 nie. Zistila som to až ďalší mesiac, keď mi začalo byť zle od žalúdka a menštruácia už neprišla

papuka205
14. júl 2023

@anonym7 menstrual cycle calendar,drzim palce ❤️

anonym7
autor
14. júl 2023

@papuka205 ďakujem krásne ❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre