Ahojte, viem ze podobne temy tu uz su, ale vsetky su starsieho data. Chcem sa opytat mamiciek, ktore prekonali MMT, kolko cakali kym sa pokusali o babatko zas a kedy to vyslo.
Ja som mala strasidelny priebeh, ktory sa tahal vyse dvoch tyzdnov v novembri, v nedelu kyretaz v stredu akutna laparoskopia, kde mi odobrali pravy vajcovod v hodine dvanastej.
Chcela by som pocut aj nejake pozitivne pribehy, aby som sa troska pozbierala a opat verila ze to bude ok 🙂 . Dakujem!
Mala som MMT v 12/2020, tiez po IVF ako e1i . Tiez sa to tahalo, najprv ze potrat, zacala som krvacat tak ma nechali doma ze sa to mozno samo vycisti. Po tyzdni sa bolest stupnovala, sanitka ma brala do nemocnice a do 40 minut som uz aj lezala na stole 🤦🏼♀️ No comment.
Otehotnela som potom v 05/2021 prirodzene, teraz som 39tt 🙂 Povedali sme si ze si dame polrok na zotavenie sa. Nie kvoli telu, to sa zotavilo celkom rychlo, ale hlavne pre psychiku. Prestala som sa sledovat, prestala som brat vsetky vitaminy, uplne som zabudla na akekolvek snazenie sa a motyka vystrelila.
Prve mesiace po pozitivnom teste boli tazke, kazdu chvilu som cakala co sa pokazi, ale vyzera ze tento.potomok tu tentokrat chce s nami byt 😁.
Bude to dobre, uvidis 🙂
@saskia222 aj ja mam pre teba pozitivny pribeh ❤ prva dcera na prvu supu, ani nevieme ako. O surodenca sme sa snazili asi 10mesiacov, vo februari som otehotnela, ale teda mmt a zobrali mi lavy vajcovod. Potom lekari kazali tri mesiace pauzu. Na stvrty mesiac som mala ovulaciu z tej "slepej" strany bez vajcovodu, no a na piaty mesiac, ked bola ovulacia z funkcnej strany, to vyslo. Teraz som teda v 32tt s bracekom, prve tyzdne strasne stresy tiez, akosi som nechcela verit, ze to bude zdrave tehotenstvo, ale pomaly je cas zacat verit 🙂 drzte sa ❤
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@saskia222 mala som mmt v 10/21,po ivf. Dr mi doporucila pockat 3-4 cykly. Teraz 1/22 idem na dalsi vklad. Tiez to dr v sobotu na sone nevidel ze je mimo, v pondelok ma operovali po kontrole v car.