ahojte, myslite kedy je ta najvhodnejsia doba zacat sa snazit znova?
Som uz takmer 3 mesiace po kyrete (MA cca 8 tt,, zakrok v 10tt)
2 MS uz mam za sebou, uplne v poriadku vsetko bolo, cakam uz na tretiu..
Psychicky som uz na tom OK. Fyzicky som bola na tom v poriadku nastatie uz kratko po zakorku.
Uz by sme sa aj mohli zacat opat snazit, ale este troska sa bojim ci to nieje skoro?
Co myslite?
Pocula som aj taky nazor ze cim skôr bude dalsie tehotenstvo (samozrejme ak je vsetko OK)
tak je ovela mensia sanca ze sa scenar nedajboze zopakuje.
o chvilu mam 29r, a toto bolo moje prve tehotenstvo
Ak by to bolo skoro, tak sa proste nezadari... my sme tri MS pockali a potom, teraz je 6.cyklus, uvidime... zatial ani tuk... tie nazory lekarov sa na toto dost rozchadzaju, ono celkovo tie potraty v prvom trimestri (u nas to bolo dokonca trochu neskor) v drvivej vacsine pricinu nikdy nezistis...ja som si obehala preventivku, endokrinologa, hematologa a dobre tak, beriem lieky na stitku teraz... aspon som ten cas, kedy sme museli cakat "vyuzila"
Mne kazali po troch mesiacoch a tak sme sa aj zacali snazit a zasa na prvy sup to vyslo, ale uz to bolo ok
@pininka1 tak to je super🙏 ja tiez tak velmi dufam ze dalsie tehotenstvo bude vsetko v poriadku🙏 nic ine si neprajem
ono je to velmi tazko povedat, no ak sa citis v poriadku, tak preco nie. mozno by som sa nesnazila snazit podvedome, ale nechat to skor na taku tu nahodu
@nikol873 myslis tak ze proste sex kedykolvek ked bude chut, vzdy bez ochrany, a bud to vijde alebo nie?
Ja som pockala na 1ms a isli sme nato. MA som mala v 12/2020 a 3/2021 som uz bola tehotna. A vsetko dopadlo super a mam 7m babo. Takze neboj a skusaj 🙂
@viky_21 iba jednu MS? taku odvahu by som teda asi nemala..😲 mna moja Dr. strasila ze ked moc skoro znova otehotniem môze byt problem pri pôrode s placentou ze môze vrast do steny maternice
Toto mi nikdy nikto nepovedal a ani som o tom nepocula. Dr povedal, ze vsetko je ok a sam sa ma pytal, ze kedy sa chceme zacat snazit. Nastastie vsetko bolo v poriadku
@viky_21 niekedy je menej vediet aj lepsie😉 clovek sa aspon menej boji a menej stresuje
Ahojte máte niekto skúsenosť MA prirodzene 4x po Ivf 3x nezistili nič, ma niekto zdravé dieťa po toľkých potratoch?dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
My sme sa zacali snazit 3 mesiace po, ale mala som malu dusicku. Mam sice len 30, ale uz mam za sebou 2 porody, z toho jeden cisarsky a 2 kyrety (zadrzana placenta po porode a MA v 11tt, srdiecko prestalo bit 9+0...). Aj som mala po MA ovulacne spinenie trikrat, vraj hormonalna nerovnovaha. Nakoniec to vyzera tak, ze sa nam podarilo na treti pokus, 5 mesiacov po. Podla mna je u teba uz vsetko OK... kludne sa snazte. Na prvy sup to mozno nebude, ale maternica je dobre pripravena a hormony idu naplno