Da sa nejak zistit z ktoreho vajcovodu ovulujem okrem usg?
Neexistuje na to ziadny domaci test?
Pytam sa v zufalstve. Dakujem
Jeden mam nepriechodny, a prave ten nepriechodny mi ovuluje castejsie.... Za pol roka priechodny iba 1x.
@bykaterina ako by sa dalo, teda akymi vitaminmi by sa dalo podporit soravnu cinnost vajecnikov? Teda aby ovuloval raz jeden a raz druhy?
no skus inofolic alebo inositol.
alebo potom ak tak ist docentra a nech urobia inseminaciu ked mas akurat na tej strane ovulku
Jedine sono
Priechodne a nepriechodne su vajcovody. Ovulujes z vajecnika,vajcovod je len cesticka pre vajicko. Ziadny domaci test na to neexistuje jedine sono-folikulometria
A necítiš pred ovuláciou taký mierny tlak na jednej alebo druhej strane? Podľa toho by si to mohla zistiť.
@lenicka999 ale jasne, sledovala som aj to. Dokonca, ked som mala silne pichania v priechodnej casti isla som stastna na usg, a tam ze, mate 2 folikuly na nepriecjodnej strane. A tam, kde ma pichalo, nic. 🥲
@e1i ano, dakujem. Zle som to napisala 🤦🏻♀️
Mne povedala doktorka ze ak ovulujem na jednej strane a ta je nepriechodna tak ten druhy vajcovod si vraj vie “ pritiahnut “ ten folikul, ze prosto to nie je tak napevno ako si predstavujeme… no ale podla mna je to len teoria, nam sa nepodarilo…
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie , jedine sono ukaze ktorý vajecnik ovuluje . pozor moze aj dvakrat po sebe z toho isteho