Dá sa zistiť týždeň po ovulácii tehotenstvo?

aniicka24
25. sep 2010

chcem sa opýtať som po ovulacii asi týždeň a chceme s priatelom babo a chcem vediet či tak skoro po ovulacii sa da zistit či som tehu.ale straaaašne ma bolia prsia či to môže byt aj tym že by som mohla byt tehu???ale tie prsia ma bolia až tak že ked bežim tak sa to neda vydržat to sa mi nikdy nestalo 😲

lasko
25. sep 2010

tak je to mozno

zuzkat1
25. sep 2010

tak ja sa v tom moc nevyznam ale pripada mi to prilis skoro ta sraaasna bolest prs po ovulacii... jedine ak by si bola tehu uz dlhsie... mozno pracuje tvoja psychika... s testom by som este pockala... este ti neukaze spolahlivo 🙂
drzim palce🙂

danu
25. sep 2010

aniicka24 poprosim ta, nabuduce nez zalozis nejaku Otazku, daj jej nejaky vystiznejsi nazov nez Otazka, ktory nic nevystihuje

anjelicek26
25. sep 2010

Babulko sa az na 6. den po ovulke zahniezduje - takze predtym sa ziadne hcg netvori... a aj potom je na hranici pod 5 - teda take, ake telo nezargeistruje... od 10. dna po ovulacii sa u niektorych zien da velmi citlivym testom zachytit duch na teste 🙂 Alebo v krvi 🙂

Vydrz, vediet to tyzden skor ci neskor uz ten vysledok nezmeni...

andelusik
25. sep 2010

Aj ja som si tento mesiac nahovárala, že som tehu 🙂 Ma boleli kozky a potom som nejakou zádadou dostalo svoje dníky ☹ možno budúci mesiac.. ako hovorí každý, nemysli na to, potom sa to podarí. držím palce 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre