Ahojte kto sa vyzná...dá sa z HP určiť ci prebehla ovulacia..Dr tvrdí že iba zo Soňa a tam mi nevidela dominantný folikul
@ninka99865 ahoj diky..ona mi tvrdila ze nedá.. vieš mi poradiť ak ti napíšem hodnoty..a ešte mam znizeny prolaktin
@siskaa86 čiže ona ti brala krv? A povedala že sa z toho nedá zistiť ? Aky si mala progrsteron?
@siskaa86 znížený? Nie zvýšený? Znizeny neexistuje
@ninka99865 áno brala mi krv..znizeny pod normu co uvádza labak
@siskaa86 mne môj dr vravel že čím nižší prolaktín u normálnej ženy tým lepšie.. koľko si mala progesteron?
@ninka99865
Nini progest teraz 14.64 a pred týždňom 0.71
@ninka99865 hej..to je zvláštne..
@ninka99865 tento labak to ma podobne tie hodnoty..ale Dr mi tvrdí že keď nevidela folikul pred týždňom ze ovulacia nebola
@ninka99865 aj mne sa to zdalo divne ze prečo mi to stúplo keď ovulacia teda nebola
A sama si ovu nesledujes? Vieš ku nej ísť na sono aj ďalší mesiac?
@ninka99865 no robila to bolo po týždni.. a stále ze nič nevidí.. nejako nesledujem ale cca pred 3 dňami sa mi zdal hlien akýsi vodnatý
Najlepsie na potvrdenie ovu je kombinacia uzv vysetrenia a odsledovanie HP pocas MC, je mozne, ze si mala zrovna anovulacny cyklus
@siskaa86 no kazdy gynekolog to moze robit inac, ale prvy HP by sa mal robiť medzi 3 az 5 dnom MC, a potom sa uz dohodnut s lekarom na termine dalsich odberov...plus spojit to s uzv, podla mna by bolo fajn spravit uzv aj po menstruacii, predsa len niekto moze mat ovulaciu aj skor.... My sme zvykli robiť uzv aspon 2x v tyzdni, aby bolo vidno progres rastu folikulu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno dá..