Ahojte, vo februari mi oznamili biochemicky potrat 6 tt, hcg mi z 280 klesa velmi dhlo momentalne som niekde medzi 10 az 25
Testy ktore mali 25 citlivost su uz negativne ale tie 10 uml pozotivne slaby duch. Pre to sa chcem opytat ci je mozne otehotniet aj ked mam hcg hodnoty v sebe.
Ovuvtesty si robit ani nemusim lebo su rovnako pozitivne ako tehotensky test. Dr povedal ze cakat nemusim plod v maternici nikdy nebol ale teda nezda sa mi ze kym mam v sebe hcg ze by som vedela znovu otehotniet. Mozno sme sa len nepochopili
Ďakujem 🙂
@sajmonka_1216 clear blue som si robila posledne a odber 31.3 bol 50hcg v krvy a bezne mi klesal po 20 "ks" cize ciarka slaba este teoreticky moze byt "origos" zostatkova:(
HCG blokuje ovulaciu, takze ak kvoli zvysenej hladine HCG ovulacia neprebehne, otehotniet bez ovulacie nepojde
Jaj teraz by som tu hned oznacila baby co v nedavnom prispevku tvrdili, ze zvyskove hcg sa pri biochemickom nesleduje a nie je na to dovod🤦🏼♀️ a hla aky silny dovod
@zuza265 jasne ze je od 14.2 mi sledovali hcg kazde 2 dni potom kazdy tyzden a teraz idem po 4 tyzdnoch snad bude 0 musi sa to sledovat aby sa zistilo ze dnu nic neostalo nezaseklo. 🙂 +nevedela som ako je to s ovu lebo ja to vnimam tak ze kym je hcg tak je telo tehu , aj jed neni.
@7tinka7 ved snazila som sa to vtedy vysvetlovat (aj mne lekar sledoval) a ony ze je to blbost, ze nevidia jeden dovod… joj tak ma to startlo😂😂😂 drzim prsty nech uz je pod 5 a mozes to mat konecne za sebou a v klude ist do dalsej fazy 🙂 predsa len taka neistota ako to mas ci uz si uplne dobre atd… ale dlho ti to klesalo ozaj
@zuza265 mozno ked budu mat niekoho znameho v podobnej situacii tak zistia uveria 😀
Ale verim ze uz uz som na dobrej ceste len ma mrle zeru ze co ked som otehotnela teraz nahodou a zas mi hcg vystreli to by bolo 😂
Ale zacala som s ovu testami, a clear blue bol v sobotu uz menej ako duch tak ratam ze som niekde okolo 15 a na krv idem piatok. Verila som ze do maja budem ok kupila som nam uz pobyt 😂
Dakujem 😊
@7tinka7 povyt je vyborny napad! A najdolezitejsie je (to si hovorim aj pre seba), nech je dalsie tehotenstvo vporiadku🙏🏼 malicko som ochotna si aj pockat😂 ale uz by som sa rada tesila z dalsieho tehotenstva cely zivot (najskor tehotenstvo potom z dietatka narodeneho zdraveho). Ach… tak daj vediet ako si dopadla v piatok, budem drzat prsty
@zuza265 trochu oneskorene 😀 mala som uz 0 po dalsom menzese som otehotnela a pocas svadobnej cesty min mesiac Missed Abort v 7+6 rsp ja som myslela ze som uz v 10tt . Tak teraz zaaaaaas sledujem hcg. Ale uz mi ho nesleduju dr iba ja "doma" uz ma to hcg zacina riadne vytacat. 😡
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
hcg je prítomné stále, len v menšej hladine.. myslím, že okolo 5 či kolko je normálne, preto sú aj tie testy až od 10 vyššie.. tiež záleží aký tehotenský si robíš, či to len nie je falošná čiarka