Dá sa otehotnieť počas menštruácie?

milaada
19. aug 2012

Maminky môžem otehotnieť aj počas mrchy?Keby že sa milujeme s manželom cez ňu?I keď si to neviem vôbec predstaviť 😒 ale som rozhodnutá skúsiť všetko pre babätko....

janinah
19. aug 2012

moja sesternička otehotnela 3krát presne deň pred M,takže možné to je 😉

lili_mia
19. aug 2012

@milaada každá žena inak ovuluje, niektoré aj práve počas ms .. to zistíš meraním bazálnej teploty

zmrzlinkams
19. aug 2012

ano počula som že su ženy ktore otehotneli cez mm takže je to možne 🙂

katren
19. aug 2012

@milaada da, nasa Dominika je toho dokazom.....
A inak, takato diskusia tu uz existuje, treba sa pozriet tam 🙂

riana12
20. aug 2012

@milaada ja by som odporúčala zmerať počas jedného - dvoch cyklov bazalnu teplotu (meria sa v posve, každé rano po prebudeni v rovnakú hodinu), podľa krivky zistis, kedy u teba prebieha ovulacia...
všeobecne ale platí, že ovulacia cez menstruaciu alebo tesne po jej skončení prebieha v cykloch s dĺžkou do 20 dní... v téme Grafy BT je jedna zienka, ktorá máva ovu okolo 8dc a cykly pod 25 dní... no ak mavas cykly dlhšie, ako 24 dni, netreba sa "tyrat" milovanim sa počas menstruacie... teda ak ju nemáš prilis dlhu...

lucia941
24. mar 2013

mam na vás jednu otázku mala som s mojim partnerom v poslední deň menštruácie sex.... bol to 6 deň pretože vždy mam len 6 dní menštruáciu a ma ju pravidelne... ale práve vtedy keď sme mali sex sa nám pretrhol kondom a on sa do mňa spravil..... tak by som rada vedela niekoho názor či môžem podľa vás byť tehotná hoci vtedy su neplodne dni a aj som mal naplodne dny ale aj tak noviem či sa ma veľmi báť... pretože som nervozná a neviem čo mam robiť..... prosím povecte mi na to niekto svoj názor....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre