Ahojte trochu blbá otázka ale prosím normálne odpovede nepýtaj sa či som tehotná nejste veštice len sa chcem spýtať či sa dá otehotnieť na 5 deň menštruácie ? Nakoľko priateľ sa do mňa urobil tak či je to možné keď nemám v tom čase ovuláciu
Ďakujem za odpoveď
Áno dá ja som pri prvom otehotnela počas menštruácie na 100% ( manžel vtedy robil vonku a chodil domov po mesiaci na týždeň a prišiel presne vtedy keď som dostala menštruáciu a odchádzal presne keď končila). Čiže áno dá 😁
Ak este krvacas tak je tam naozaj veeeeeeeeelmi mala pravdepodobnost ze by si otehotnela, spermie nemaju vhodne podmienky na to aby sa dostali do vajcovodu a tam pockali. Cim slabsia menstruacia, tym vacsia sanca ze sa najdu nejake odolne spermie ktore tu cestu zvladnu.
Ak ovulácia nastane skôr tak určite áno. U mňa druhé tehotenstvo na 6DC.
Záleží aký máš cyklus, plus sú ešte rôzne výkyvy a abnormality. Šanca je mala, ale nemozne to nie je
Ja som raz mala ovulaciu na 5 den cyklu. Viem to podla boleti a dva tyzdne na to prisiel dalsi menzes
@anjelicek26 a tu MS si aj potom dostala ? 😊 diky za odpoveď
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Spermie preziju vo vhodnom prostredi aj 5 dni, existuje aj spontanna ovulacia (to pisem preto, lebo sme syna spravili dva dni pred menstruaciou - 27.den s 29 dnoveho cyklu, ked som muzovi suverenne povedala, ze pozor davat nemusi, ze ma uz boli brucho a mrcha na ceste...) Sanca je malicka, ale proste je... ak neplanujete babo, radsej ist po tabletku po.