Ahojte, priatel sa do mna spravil ms mam 5 den posledný, cyklus mam nepravidelný, je šanca aby som ostala tehotna? Stalo sa vám už ze ste počas ms alebo tesne po otehotneli?🙂
ano mozes otehotniet pocas ms
Ano, nám se to stalo 😅
Zalezi, aky dlhy mas cyklus. Pri velmi kratkom cykle, ovulacia nastava hned po menstruacii. Nepoznam zenu, ktora by otehotnela pocas krvacania. Jedina moznost je taka, ze spermie prezili vo vnutri a nasledne za par dni oplodnili vajicko.
keď máš nepravidelný cyklus tak šanca je... ja mám tiež taký, jeden mesiac 18 dní, potom zrazu 31. To mám teraz po vakcinácii tak :/ Záleží len od toho, ako ti vyjde tento cyklus ovulácia.
AJ ked by som povedala, ze je sanca mala, no je tu. Takze uz len pockat a spravit si test ak by nieco
Jasne, ze da. To ze nie je velka pravdepodobnost neznamena, ze nebudes ta vynimka. Cize 90 zien tu napise, ze tak neotehotneli a zrovna na Teba to vyjde, ze ano. Zalezi na cykle a tiez na nahode. Lebo ten cyklus sa moze vzdy zmenit z nejakeho dovodu a to nezistis. ( moja skusenost)
dá sa, záleží od toho, ako ti vychádzajú plodné dni.
šanca je určite ;) dosť veľa detí je takto počatých. Jasné, nie je to pravidlom, ale stáva sa to pomerne bežne
Otehotnieť môžeš kedykoľvek v mesiaci
Môžeš otehotnieť, aj keď pravdepodobnosť je nízka. Spermie vydržia v dobrom prostredí 5-6 dní. Ja mávam aj veľmi dlhé cykly s ovuláciou na 20. deň a stáva sa, že niekedy mi príde ovu už na 12. deň. Treba s tým rátať, že ovulácia môže prísť skôr/neskôr. U mňa to býva aj +/- 8 dní.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
samozrejme, že môžeš, aj keď pravdepodobnosť je malá