Rada by som vedela či možem otehotnieť aj mimo plodných dní.
@vwladka @anickamaros neda sa . pojem plodne dni nie je presne dany len medzi 14 a 18 dnom cyklu .. niekto moze mat plodne dni aj cez menstruaciu, pripadne tesne pred nou , ci po nej... a ani o tom nemusi vediet.. pretoze je zvyknuty mavat v strede cyklu
pre oplodnenie, musi byt vajicko vypudene z vajecnika zeny, nachadzat sa vo vajickovode a maternica musi byt pripravena na prijatie takto oplodneneho vajicka / ked pripravena nie je, tak samozrejme telo neotehotnie/ ... biologia 7 trieda ZŠ ...
otazka moze byt polozena tak ze ci ste otehotneli s vedomim ze nemate plodne dni... pretoze mamicky.. ak by ste plodne dni nemali tak by ste neotehotneli.. plodnymi dnami sa nazyva ovulacia... a bez nej to totizto nejde 😉
Wladka mala len neskor ovulaciu, teda plodne dni, preto otehotnela..len netusila, ze ma prave vtedy plodne dni. Cez neplodne sa neda plodit! Tak to je, je to fakt a bodka. Lucka vyssie to popisala dobre..🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Da sa.. Emka je cez neplodne ( 4den od zaciatku menstruacie, uz som bola ruzovkasta) 😀 .. Boli sme nuteni, kedze som odchadzala na dlhsi cas na sluzobku.. Reku uzijeme si.. a podme ho 😎