Ahojte, s priateľom sme mali nechránený pohlavný styk 5.deň mojej menštruácie (väčšinou trvá 5dní) samozrejme aj ejakuoval..ovuláciu mávam 5 deň od menštruácie... cyklus trvá 28 dní... ... Mám silnejšie bolestí v podbrušku a aj kríze má bolia menštruácia mi mešká 4 den test som mala zatiaľ negatívny.. myslíte si, že by som mohla byť tehotná? Alebo čím iným by to bolo?
@lucka1029 ja mam uz taketo 8 rocne prekvapenie 🙂 da sa otehotniet hocikedy, pravdepodobnosti su tam ale rozne...
@lucka1029 pravdaže sa dá otehotnieť aj počas... Poznam také maminy. Ale nemyslím si, že to bude tvoj prípad, keďže styk bol 5.den cyklu a cyklus máš 28 dní. To už je 23.den od styku +4 dní co ti mešká.... a to by test jednoznačne musel byť pozitívny (tým skôr, že ti 4 dní mešká). Skôr to bude stres, alebo nejaký iný problém.
@anjelicek26
@anjelicek26 aha ďakujem za upozornenie musela som sa pomýliť ciklus mávam tak 30dnovy a teraz mi ms mešká 4den
spermie bezne vydrzia tie 2/3 az 5 dni, a sem tam sa pritrafi, ze vynimocne az 9 dni (lekarsky dokazane). Okrem toho, zrele vajicko sa vie v pripade velmi intenzivneho orgazmu uvolnit hocikedy, cize ani na ovulaciu podla tabuliek sa neda spoliehat.
Kazdy sex, kedykolvek = mozne tehotenstvo.
Takze neplanujete maly uzlicek, je na mieste ochrana. Len nie plodne a neplodne dni a take, ze vytiahol vcas... Takych uz beha po svete na mraky...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Takze ovulaciu mavas na desiaty den cyklu a styk bol na piaty den? Tak 5 dni by uz musela byt super borec spermia no... ale ze mas druhu fazu cyklu 18 dni sa mi vobec nezda, si si s tou ovulaciou ista? To nesedi nijakovsky... Zeny s tou ovulaciou na desiaty den cyklu mavaju tak 23 dnovy cyklus skrateny... ak mas test negativny (ak dobre ratam od toho styku 27 dni), tak tehotna nie si urcite...