Dá sa otehotnieť aj cez menzes?

lucka1029
1. mar 2022

Ahojte, s priateľom sme mali nechránený pohlavný styk 5.deň mojej menštruácie (väčšinou trvá 5dní) samozrejme aj ejakuoval..ovuláciu mávam 5 deň od menštruácie... cyklus trvá 28 dní... ... Mám silnejšie bolestí v podbrušku a aj kríze má bolia menštruácia mi mešká 4 den test som mala zatiaľ negatívny.. myslíte si, že by som mohla byť tehotná? Alebo čím iným by to bolo?

anjelicek26
1. mar 2022

Takze ovulaciu mavas na desiaty den cyklu a styk bol na piaty den? Tak 5 dni by uz musela byt super borec spermia no... ale ze mas druhu fazu cyklu 18 dni sa mi vobec nezda, si si s tou ovulaciou ista? To nesedi nijakovsky... Zeny s tou ovulaciou na desiaty den cyklu mavaju tak 23 dnovy cyklus skrateny... ak mas test negativny (ak dobre ratam od toho styku 27 dni), tak tehotna nie si urcite...

nevestamary
1. mar 2022

@lucka1029 ja mam uz taketo 8 rocne prekvapenie 🙂 da sa otehotniet hocikedy, pravdepodobnosti su tam ale rozne...

ailiba
1. mar 2022

@lucka1029 pravdaže sa dá otehotnieť aj počas... Poznam také maminy. Ale nemyslím si, že to bude tvoj prípad, keďže styk bol 5.den cyklu a cyklus máš 28 dní. To už je 23.den od styku +4 dní co ti mešká.... a to by test jednoznačne musel byť pozitívny (tým skôr, že ti 4 dní mešká). Skôr to bude stres, alebo nejaký iný problém.

lucka1029
autor
1. mar 2022

@anjelicek26
@anjelicek26 aha ďakujem za upozornenie musela som sa pomýliť ciklus mávam tak 30dnovy a teraz mi ms mešká 4den

lucka1029
autor
1. mar 2022

@ailiba mi zme misex mali minulý mesiac to som mala ms po pri nej zme malý sex len už tento druhý mesiac mi ms neprisla
@ailiba

ailiba
1. mar 2022

@lucka1029 no, možné to je, ale 12.den po styku už musí byť aspoň slabá čiarka. Tak neviem, koľko ti to vychádza. Bolesť krížov a pod bruška nemusí byť tehotenstvom.

elanor
1. mar 2022

spermie bezne vydrzia tie 2/3 az 5 dni, a sem tam sa pritrafi, ze vynimocne az 9 dni (lekarsky dokazane). Okrem toho, zrele vajicko sa vie v pripade velmi intenzivneho orgazmu uvolnit hocikedy, cize ani na ovulaciu podla tabuliek sa neda spoliehat.
Kazdy sex, kedykolvek = mozne tehotenstvo.
Takze neplanujete maly uzlicek, je na mieste ochrana. Len nie plodne a neplodne dni a take, ze vytiahol vcas... Takych uz beha po svete na mraky...

sabca_m3
2. mar 2022

@lucka1029 ja som tak bola🤣

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre