Ahojte, mám cystu na lavom vajecniku. Myslite že to môže byt dôvod, prečo nemozem otehotnieť?
@ivula0807 ja mám dermoidnu cystu.
Mala som dermoidnu cystu a nebol problem s otehotnenim. Bola odstranena po druhom porode.
@zuzanaete 🤍 skúšam len tretí cyklus, tak Snad sa zadarí😊
Aj ja som mala endo cystu a otehotnela som
Ano moze to byt dovod, ale este skusaj.
@zuzanaete ahoj mne to dnes zistil lekár. A tvrdil mi,že by mi to malo odísť s menštruáciou.mas s tým nejakú skúsenosť?
@zuzanaete síce ja mam hemoragicku
@mojeprvebabatko Su rozne druhy cyst a kazda sa sprava inac a inac sa riesi. Dermaidna, co som mala ja a ma aj autorka, tak ta sa riesi jedine operacne. S ostatnymi nemam skusenosti.
Baby nevyznám sa v cystach, ani mi dr nepovedala akú mám, ale nasadila mi Norethisteron že by sa mala vysušiť. Ktorá kategória by to mohla byt prosim? 😄
Ja som mala 2 cisty na vaječníkoch a mohla som otehotnieť aj tak priechodné obidva vaječníky 💗 tu záleží natom ci ty ta cysta bráni priechodnosť pre spermie najlepšie sa stým poradíš zo svojim lekárom. Prajem veľa šťastia
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak je to endometricka cysta tak áno, môže to byť dôvod...ale aj nemusí. Ja som mala endometricku cystu o veľkosti cca 3 CM a otehotnela som.