Tak dnes som bola u Gyn. Celu noc som mala dost velke bolesti vaječnika 1den meškania Ms. Dr. Videl niečo vo velkosti 26mm, kedze iba 1den mi meška Ms. Nevedel mi povedat čo to Je cysta či tehotenstvo dost sa obavam ak to bude cysta, streli ste sa stym niektorá? Mam počkat tyžden a znovu príst no do vtedy ma asi porazí😒🙏 ( A prosim mamičky ktore nevedia čo to je staženie sa bez vysledku, Ani nekomentujte!)
Test si si nerobila ked uz ti tu krv nezobrali?
@kiki68 ano povedal ze mam prist O tyzden a potom sa to začne riesit ak mi do vtedy nepride Ms.
@ikonica robila aj som to sem včera pridala bol to slaby duch niekto to videl niekto nie.
@olivia2001 ono je to asi rozumne, pretoze bud to bude prosperujuce tehu alebo nie. Nemusi to byt ani cysta, moze byt aj zamlknute tehu. Ale prajem Ti, aby z toho bolo zdrave babatko a ziadna ina z tych moznosti 😉
@kiki68 Dakujem😒
@olivia2001 ahoj , a test si si robila ??
@olivia2001 ja som mávala aj 7 aj 9 cm cysty ktoré sa vstrebali alebo sa riešili operačne (ale to kvôli tomu že na mna skočilo krstnatko a mi to nejako “praskla) inak sa mi skoro všetky vstrebali 🙂. Vždy mi cystu menzes vyplavil .. hlavne nemysli na to najhoršie , pokial máš test negatívny tak si myslím že skôr ta cysta
tiez mavam cystu, urobi sa obycajne z folikulu, ktory nepraskne a cysta rastie. treba si to odsledovat, u mna sa to prejavovalo plodnym hlienom, ktory trval az do MS. krv to potvrdila a nakoniec aj sono. ale to uz mala skoro 4 cm. cysta sa potom vstrebe, ale ak sa to opakuje, treba to riesit - kvoli vysokemu estradiolu a moznemu nizkemu progesteronu. ja si picham kazdy cyklus ovitrelle apod., aby mi folikul praskol a nerastla cysta.
ak si videla slabeho ducha, tak sa skus testovat aj dalsie dni a uvidis, ci silnie.
@simona1998 robila vcera a videli sme slabeho ducha😒
@janetinka27 ano urcite pockam par dni a urobim dalsi test 🙏
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@olivia2001 mali by vziat krv na HCG, cysta neprodukuje take mnozstvo HCG ako tehu. Cysta je typicka mierne zvysenym onkomarkerom. Ale to moze ukazat aj to tehu v zaciatku. Ale to HCG neoklame. Cize s tym by som da asi orientovala