Cysta a snaha o tehotenstvo

16. nov 2022

Ahojte baby mali ste počas čistý problém s otehotnením ?

ada_alica
16. nov 2022

Záleží akú cystu máš....ja som mala naplnenú krvou, takže endometriózu, takže obrovské problémy s otehotnením

bejka90
16. nov 2022

Ja som mala takisto endometrioznu cystu ale vtedy sme sa este nesnazili.. bola som ju vybrat a presne 2 mesiace na to som otehotnela hned na 1x....

ada_alica
16. nov 2022

@bejka90 tak to si mala neuveriteľné šťastie, lebo mňa operovali 5x, a otehotnela som po 7 rokoch

bejka90
16. nov 2022

@ada_alica och pane Boze..takto ano...aj som sa bala ci a kedy sa podari lebo posiel rovno aj vajecnik aj vajcovod rovno vtedy... tak mi lekarivraveli po tom ze sa mame snazit cim skor..no tak hbed po prvom cykle sme skusili a vyslo to...teraz sa snazime o druhe pol roka a nic :( ale teraz naposledy vyzera ze.som mala.biochemicke.... no ale tak aaponze sa aj vam podarilo aj ked to trvalo tak strasne dlho :(

aaadkaaa
16. nov 2022

Ja som mala vodovu cystu, ani som o nej nevedela, nasla ju na preventivke, o par dni praskla a za mesiac som bola tehotna... lenze medzi tym sa mi urobila dalsia,ktoru videla na sone v tehotenstve,ale tiez potom asi praskla

18monca18
18. nov 2022

@ada_alica ahoj, po operácii o 7 rokov?

ada_alica
18. nov 2022

@18monca18 áno

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre