Cyklus stimulovaný s Clostylbegyte

troble
14. mar 2021

Dievčatá, potrebujem sa vyrozprávať a cely tento cyklus nejako zhrnúť.
Posledná MS 12.2-15.2 (cyklus mám viac nepravidelný ako pravidelný) často bol cyklus anovulacny preto niekedy trval aj 45 dni.

3dc-8dc som užívala clostylbegytit 1-1
8dc- prvá folikulometria - nebolo vidieť nič moc
11dc- folikulometria - bolo vidieť, že niečo rastie
14dc - folikulometria- vidiet na pravom vajecniku, velky folikul- lekár poslal domov snažiť. V najbližších dňoch prebehne ovu
16dc 17dc - mierne ovulacne bolesti
18dc - silne kŕče v celom bruchu
20dc - spustil sa mi silný výtok bielej farby ( nič nesvrbi, nesmrdí) ale jeho veľmi veľa. (20dc-26dc)
22dc- odber krvi na zistenie hladiny S-prog
výsledky parádne- ovulacia prebehla
27dc- zimnica bolest celého tela unava
28dc- prvý test - kanalik a negatívny test
30dc - negatívny test, silne bolesti v pravom vaječníku
31dc- dnes
negatívny test, ostrá bolest vo vajecniku a naliate prsia

Kedy môžem čakať MS ? A dokedy na ňu mam čakať ?
Ak teda ovulacia prebehla naozaj výborne a manželov Spg dopadol na 1*, najlepsi z ordinácie 😂 kde je problém ?
Môže test sa ukázať až neskôr ? Keďže dnes som od posledných ovu bolesti 13 dni ?
Ktorý deň môžem považovať za ovulacny ?

Ďakujem ak ste to dočítali až sem 🥰 ja sa cítim ako magor keď nerozumiem svojmu vlastnému telu a pýtam sa na rady ostatných. Ale tu sú niektoré dievčatá fakt zlatíčka a MK je pre mna psychohygiena.
🥰

bolarazjedna
14. mar 2021

Tak aj keď všetko prebehne tak ako ma, aj tak je 25% šanca, že sa to podarí... Lebo môžeš mať akurát dozrete nezdravé vajíčko, alebo spermia môže byť chorá (napr. chybný geneticky materiál, atď).... Nič neostáva, iba počkať, ak ti nepríde menzes, môžeš testovať každý druhý deň, z prvého ranného moču.
A ak príde, bude ďalší cyklus, s clostilbegytom veľakrát sa to podarí na 2.krat....ja som to tiež užívala tento cyklus, tak sama som zvedavá (v minulosti po clostile žiaľ sa nám podaril iba prázdny gestacny vak...) držím palce!

bebotka
14. mar 2021

@troble Ono je to všetko medzi nebom a zemou, môžete mať všetko v poriadku a nedarí sa a zase na druhej strane pár ktorí sa roky pokúša otehotnieť ide na umelé a zrazu mesiac pred začatím zostane žena tehotná. skúste viac cyklov s tým clostylom, uvidíte či sa zadarí a ak nie, tak potom začať riešiť imuno, genetiku, hematologiu, ale skôr by som povedala, že vyskúsať viac mesiacov ten clostyl a mohlo by sa vám to podariť, držím palce

troble
autor
16. mar 2021

33 dc a MS dorazila 🙂 tak snáď budúci mesiac aa podarí.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre