Nikde na fore som nenašla jasnú odpoveď na moju otázku tak som založila túto diskusiu. Len by som Vám chcela povedať že som sa dočítala o tejto šikovnej vecičke. Cyclotest Baby je to pristroj na merianie plodných dní...meriate prostredníctvom integrovaného meracieho senzora svoju telesnú teplotu od prvého dňa Vašej menštruácie až do začiatku neplodnej fázy po ovulácii a to ráno bezprostredne po prebudení – priamo pod jazykom (presne ako keď si meriate teplotu)...je to strašne drahá zaležitosť ale zaujimalo by ma či je aj taká ucinnosť ? naozaj su tie udaje pravdivé ? dá sa tomu veriť a oplati sa to kúpiť ? nemáte s tým niektorá skusenosť?? o bábo sa s manželom snažíme už viac ako rok no stále sa nám nedarí, no ako sa hovorí topiaci sa aj slamky chytá...
sanny228 Ahoj nemám s tým skúsenosť, tiež rozmýšľam si to kúpiť, ale ešte som našla na internete digitálny termometer na monitorovanie ovulačného cyklu Citizen CT 915 a stojí cca 52 €. Tak sa neviem rozhodnúť ktorý si kúpiť. Mávam nepravidelný menzes.
ahojte dievčatá! ako ste sa rozhodli? kúpili ste si nakoniec cyclotest baby? aj ja veľmi uvažujem o tom, že by som si ho zakúpila 🙂 neviem sa dočítať nikde aké sú preferencie 😝 Dúfam, že už ste otehotneli 🙂
Ahojte, moja kamarátka otehotnela pomocou tohto prístroja, napriek tomu, že vtedy už mala 35 rokov, začala sa používať cyclotest a po uplynutí druhého mesiaca už mi oznámila dobrú správu 🙂 Ak sa chcete dozvedieť viac o tom môžem sa od nej spýtať čo a ako sa robila. Ja mám skúsenosť s prístrojom cyclotest 2, lebo používam ako prirodzenú antikoncepciu. Začala som používať až po pôrode, som 100 % spokojná. Môžem iba odporúčať. 🙂
@sanny228 dakujem za odpoved. drzim palce, nech sa uz coskoro tesite z vasho drobceka 😉 . my sa snazime od maja 2013 a zatial nic. ja mam diagnostikovanu endometriozu a podla vsetkeho ma manzel horsie vysledky spermiogramu - ide teraz tri mesiace uzivat vitaminy a potom sa uvidi. ak sa do januara nepodari, tak zacnete riesit aj my umele. myslim si, ze to neni v poriadku, aby dvaja mladi ludia mali take problemy- takze nieco nesedi 😒
ahoj @mishelita, Ja mam par dobrych kamosiek, ktore po roku i viac cakania otehotneli prave pomocou cyclotestBABY. Ked si od zaciatku mestruacneho cyklu merias teplotu tak sa ti na displeji pekne ukaze ci mas alebo nemas PLODNE dni a to vlastne ide - mas to za minutku a nic si nemusis zapisovat alebo pocitat - mas to tam rovno. Ovulacne testy su sice fajn, ale nevies si to tak presne odsledovat - myslim si.... Ale na stranke je aj vela odporucani pre zvysovanie plodnosti: w.otehotniet-cyclotest.sk/planovanie-tehotenstva/zvysovanie-plodnosti/bylinky-a-plodnos.html ak by si potrebovala tipy 🙂 drzim palce!
baby naozaj je to spolahlive? ze ked ukaze plodne dni a vtedy nesexujem tak naozaj neotehotniem? ci sa moze pritrafit aj tak nahoda? ci pre istotu davat kondom pred a po ovulacii aj ked ukazuje neplodne dni?
prosim velmi to potrebujem vedie ci sa na to mozem spolahnut lebo mam 4 decka a viac teda nechcem. vdaka
Ahojte predám cyclotest baby. Ak má niekto záujem IP.
@nela2015 mas ho este?
@mishelita da sa vypozorovat. Dievcata nicoho sa nebojte. on pracuje ten pristroj za nas. vynikajuci. ja som ani nevedela ze existuju neplodne dni a vdaka tomu pristroju som spoznala sama seba. uz som mala teraz stvrte meranie. prajem vam zdar
uvidite nebudete ho chciet dat nikomu. pokial nemusite byt na hormonalnej antikoncepcii. nicoho sa neobavajte. kludne mi napiste. sme zeny chapeme sa.
@zuzulik27 pockaj. ak mas plodne dni a cyclotest Ti tak ukazal tak otehotnejes. ale ak mas neplodne tak ozaj neotehotnejes. Ak pri plodnych dnoch nechces otehotniet tak nemaj sex. je spolahlivy tak sa neobavaj. mne to funguje.
@krasnazena ahoj.tak ja to uz nepotrebujem 😉. mam doma skoro pol rocneho chlapaka 😉
Ja cyclotest mám. Ďakujem moja. Jedna pani nemá a prosila či ja nemám ešte jeden. Môžem ju na Teba otočiť? Aby oslovila Teba?
Pozdravujem! Nemá, prosím, nikto cyklotest 2 plus na predaj?
Dobrý deň, mám cyclotest baby na predaj. Pomocou neho sa mi podarilo otehotnieť a čakám už druhé bábätko. Pre viac informácií ma môžete kontaktovať, rada zodpovieme na vaše otázky. Môžem však dodať, že pre mňa to bola spoľahlivá a veľmi užitočná vecička a neľutujem že som za to vyhodila toľko peňazí, pretože mám jedno zdravé a krásne dieťa a druhé je na ceste.
Ja tiez mam cyclotest a som spokojna tak isto. Ani som neverila ze to tak funguje. A nemusim sa nicoho obavat.
Wampirka máš ešte voľný coclotest. Poprosím ťa ešte o cenu.
Ahojte predám cyclotest baby.
@krasnazena ako dlho pouzivate cyclotest? Ja si ho chcem kupit ako prirodzenu antikoncepciu, da sa na neho naozaj spolahnut? lebo gynekolog mi tvrdi, ze nie...
pouzivala som ho chvilu a uz niekolko mesiacov je odlozeny v kupelni. dolezita je pravidelnost pouzivania a to som bohuzial ja nedokazala dodrzat 😉
Pridám sa k diskusii...u mňa to celkom fungovalo. Keďže som mala budík do práce vždy nastavený a 5 x v týždni som vstávala jeden čas, mala som cyclotes na nočnom stolíku a skôr než som vstala, tak som si merala bazálnu teplotu. Na cyclotes sa to tiež potom nastaví na ten čas, ktorý si pravidelne meriate a nebol problém cez víkendy strčiť teplomer do pusi a zmerať teplotu aj počas spánku 😉 Je to všetko o tom, ako veľmi chcete. My s manželom sme túžili po bábätku a robila som všetko pre to aby bolo. A ďakujem , mám dve detičky 🙂
ja skor nechcem otehotniet, preto som sa pytala na spolahlivost, ale dakujem za akekolvek skusenosti s pristrojom
Vieš, poznám ženy ktoré fungujú podľa bazálnej teploty a úspešne, ak sa chceš riadiť podľa toho, tak na to cyclotest nepotrebuješ. Myslím si, že prístroj ti nezaručí že neotehotnieš.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to mi fakt nikto nevie poradiť ? naozaj to nikto nevyskúšal ? :(