Začali by ste cvičiť, keby ste sa snažili o bábätko? Viem, že to môže trvať dlhú dobu, ale aj nemusí. O 10 dní mam dostať MS a už sme sa snažili. Počkať na to ci príde ak áno začať a neriesit alebo začať u teraz a neriesit?
Normálne som cvičila, behala aj chodila do fitka. Aj všetko ostatné normálne robila 🙂
Jednoznačne cvičiť. Snažili sme sa 2 roky, keby som necvicila už som na psychiatri… a cvicila som komplet cely cyklus, dokonca v cykle kedy sa to konečne podarilo som si pred ms dávala najťažšie váhy, vôbec som sa nešetrila, ako tehotná (ešte som nevedela) bola na vysokohorskej turistike a celý deň cca 8 hodín prelezala vo virivke… 💪🏽
@thoughtfulweirdo
@ninka99865 super, ďakujem za radu, tak idem do toho 🙂 a ešte taka otázočka, keď ste zistili, že ste tehotné, tak ste cvičili ďalej? Aké cviky je nutné počas tehotenstva vynechať?
Mozne je, ze si otehotnela a mozne je, ze otehotnies za polroka. Budes cakat kazdy mesiac ci si neotehotnela? To by polovica zien necvicila. Cvicit mozes aj ako tehotna, len si zisti, ktore cviky nie su ok.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ako cvičiť? čo má cvičenie spoločné s prípadným tehotenstvom?