Dobry den.. od soboty som covid pozitivna.. nemam nic vazne zatial len nadcha a bolest hrdla.. ale akurat mam plodne dni a chceli by sme sa snazito babo.. myslite ze mozeme alebo nechame to pre istotu na druhy mesiac? ATB neberiem len vitaminy.. dakujem za normalne odpovede..
@bilberryday dam si rusko😂😂 ale nie srandujem len cisto teoreticky sa pytam..
@carinka888 ja v tomproblem nevidim.. ja som mala tento mesiac takisto ovulaciu oresne v den ked ma pichalov ramene a h mna je to uz zapal bola som aj u dr dala mi atb a vravela som jej ze sa snazime a akurat mam plodne dni tak vravela ze sa mozme snazit len to bude vacsia zataz pre organizmus ... ale tak kym sa nieco v tele vobec zacne diat po uspesnom oplodneni dovtedy aj covid zabudnuty 🙂
@bejka90 tak ano ja dufam ze teda to ,,neposkodi” plod alebo volaco… lebo sak pri covide clovek nikdy nevie.. ale asi skusim
@carinka888 neposkodi, nie je to virus, ktory by priamo poskodzoval plod, to mi aj gyneklog povedal, ze na tehotenstvo nema vplyv. Este ta delta bola taka, ze ak si schytala zapal pluc, tak ano, bolo to nebezpecbe z tohto dovodu, nizkej saturacie alebo tak, ale tieto varianty uz toto vacsinou nerobia. Riziko je vysoka teplota a ked uz si tehotna, tak nemozes okrem Paralenu nic. Ja som mala covid tesne pred otehotnenim, nasledne po prekonani dalsiu virozu, 100 razy horsi kasel som mala pri nej ako pri covide a nemohla som si dat nic na tlmenie kasla, co mi zvykne zaberat. Druhy raz som schytala covid na prelome 1.a 2. trimestra, mala som teploty, triasku, zimnicu, 3 dni mi bolo na umretie. Potom to schytal 19 mesacby syn, mal 3 dni 40-ky teploty, nespala som, vygrcnuta z energie, strach o neho, nezaberali mu lieky. Pri prvom covide som brala Isoprinosine, lebo mam znizenu imunitu a vzdy mi zabera, pri druhom mi to uz neodporucali brat, z dovodu tehotenstva. Ale dali sme to a babo vyzera byt ok.
Asi 2-3x som si dala Paralen a Olynth do nosa, plus Pamycon. Chora som bola nedavno, ale nebol to covid, v kuse mame od deti dake virozy...🙄.
@nevenka vyborne ..🙂 dakujem..🙂 🥰🙏🙏
My sme sa snažili v nedeľu, v pondelok pozitívny covid test - partner bol ôk, covid nedostal. Tehotná som ostala mesiac po prekonaní covidu, žiaľ biochemické tehotenstvo.
@7kikuska7 neberte ma za blbu ale biochemicke je ake? Lebo mala som uz mimomaternicove..
@carinka888 keď mešká menštruácia, tehotenský test je pozitívny, ale čiarka nesilnie. A menštruácia sa dostaví s meškaním. Mne prišla po týždni meškania.
@7kikuska7 aha dakujem za odpoved… vyskusali sme dufam ze sa zadari a bude vsetko ok..🙂 manzel je zatial negativny😂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.