Ahojte co môže znamenať zvysena bazalna teplota ďakujem
@viestta 🤣🤣🤣 no chcela som to rýchlo napísať v skratke
Bazalna teplota sa zvysi po ovulacii. Ak menzes meska a teplota sa drzi stale vysoko, tak je to pravdepodobne tehotenstvo.
@zuzanaete no veď som 6 dní po ms tak to nechápem
@viestta 😆😆
no raz som sa toto pýtala gynekologa, mal dve alternativy, buď tehotná, alebo zápal
@mooonika1975 😲 myslíš že to môže byť aj tehotenstvo veď som 6 dní po ms
Bazalna teplota dost zavisi aj od toho, aky je celkovy zdravotny stav, aky si mala den a pod. Napr zvysi sa ak cestujes, ak cvicis, ak si das alkohol, ak si nachladena...
Idealne by sa mala teplota merat vzdy v rovnaku hodinu, po tom co sa zobudis. Staci, ze vstanes o cosi skor alebo neskor, pripadne ze si bola v noci na wc a uz ta teplota kolise.
A zvysena teplota 6 dni po MS s najvacsou pravdepodobnostou tehotenstvo neznamena.
Kludne to moze byt len nejake dnove zvacsenie. Uvidis v dalsie dni.
@diewcatqoo v to dúfam keďže raz nám z mužom praskol ko
Ospravedlňujem sa vypadol mi mobil a odoslali to správu no raz nám z mužom praskol kondóm mam už deti a ďalšie neplánujem až ma s toho mrazi 🥶 och ak sa náhodou pritrafí tak si bábo nechám no dúfam že nie
Och tehotná som bola dva krát no mala som obe tehu rizikové a jedn mikropotrat vytrpela som si svoje bože mám strach
ja nemyslim, ja ti odpovedam na otázku, že čo znamená zvýšená bazalka... zjavne ten zápal ťa tak nevzrušil, ako to tehotenstvo 😂
@mooonika1975 ten nie keďže pôjdem na gyndu a preliečim sa a hotovo mam aj také čudné bolesti bolia ma aj svaly na nohách aj kríže a trocha v oblasti brucha také tlaky no som hotová zajtra idem ku gynekologičke.
Teraz vidim, se si tu zrejme uz pisala v inej diskusii, ze styk bol pred 2 dnami. Bazalnu teplotu si musis merat a zapisovat pravidelne a dokladne do grafu, aby malo meranie nejaku vypovednu hodnotu.
Plus styk pred dvoma dnami naznacuje, ze o tehotenstve zatial nemoze byt rec.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A ja, ze ti dochne bazalka v kvetinaci 😀