Ahojte. S mužom sa už trištvrte roka snažíme o babo. Ale nedarí sa. Co vám pomohlo otehotniet? Ja som v poriadku. Aj sa nám podarilo 2x ale neudržalo sa a hneď mi prišiel menzes. Ak máte nejaké rady, vitamíny budem vďačná. Inofolic som skúšala na odporúčanie gynekológa ale nič. Ďakujem za odpovede.
Hematologia (pichanie clexanu od zaciatku) na udrzanie tehotenstva a na otehotnenie cvicenie (normalne kardio, silove) 🙄 necakala som to , ze to pride kedze som mesiac predtym mala biochemicke tehotenstvo
A na hematologii ste boli?
@saska85 zatiaľ nie.
@saska85 môj doktor zatiaľ nič nechce ani riešiť lebo vraj sa snažíme krátko.
Mna hned poslal ked som k nemu prisla, ze mam pozit test. ( vedel ze mesiac predtym som mala biochemicke) a od zaciatku sme zacali spolupracovat s hematologickou. Urobila mi genetiku a zistila mi geneticku mutaciu. Skuste to navrhnut
@saska85 no ja som mala biochemické v máji potom som bola u neho v septembri a ďalšie som mala v októbri. Teraz idem o týždeň. Je možné že mám niečo keď už jedno dieťa mam a bez problémov na prvý sup?
Inozitol som kúpila cez internet,vygooogli si čistý Inozitol a tam ti toho nájde kopec...
@jana65l no uvidím co mi teraz povie keď sa znova neudrzalo.
Neviem, ja som prvorodicka. Ale za navrh nic nedate 😊
@luciador ďakujem vyskúšam. A ako si to brala?
@saska85 to je pravda. 🙂
4gramy denne
@luciador môžeš mi prosím poslať nejaký link. Lebo som to pozerala a neviem ktorý. Ďakujem.
Ahoj, možno ti pomôže moja skúsenosť - otehotnieť sa nám podarilo na prvýkrát. Ja 29, muž 30. Niekoľko mesiacov predtým som začala brať Femibion 1, obaja sme prešli na pestrú a zdravú stravu, každé ráno som dávala mužovi oriešky do raňajok, pili sme v podstate len čistú vodu, žiadne mastné a vyprážané jedlá, minimum cukru, žiadne výrobky z bielej múky, každý deň tmavá čokoláda ja aj on, veľa ovocia a strukovín, mlieko len plnotučné, minimum hovadziny - skrátka niekoľko mesiacov sme sa stravovali takmer ako z učebnice. Varila som prevažne zo stránky fitrecepty.sk a asi tak dva mesiace predtým som cvičila 5-6x do týždňa jógu, vďaka ktorej sa mi cyklus upravil na 28 dňový.
Zdravá strava je v tomto základ a to sa nám aj potvrdilo. Môžeš však mať problém aj inde, odporúčam preto navšťíviť lekára. Ja som tiež bola na preventívke pred otehotnením aj 2x za rok, len potvrdiť, či je všetko v poriadku. Držím palce!
Dobrý deň. Venujem sa žienkam ,ktorým sa nedarí otehotnieť. Kľudne mi napíšte správu.
Akupunktúra 🙂
Mne pomohlo brat asi 3 mesiace femibion a muž bral zinok mesiac. Držím palce ❤️
Nám pomohlo po roku iba jediné...sex dvakrát za sebou do 20 minút ....cez plodné dni 😅 dovtedy sme vždy len raz a nič...a keď sme dvakrát ,hneď som otehotnela. .tak možno skúste to ak sa bude dať 😅
@petra8786 tak to vyskúšame. 😅😅
Skusili ste doplnit redoxne signalne molekuly do tela? v zahranici, ale videla som aj v Madarsku s tym mali pozitivne skusenosti. Roky nevedeli otehotniet, ci potraty za sebou, nakoniec sa narodilo dietatko. Mozno je telo zanesene, RSM pomahaju, su k tomu odborne studie, ich produkcia po 14r. klesa, MOLEKULY CHRÁNIA, VYHĽADÁVAJÚ, OPRAVUJÚ A NAHRADIA poškodené a sú zodpovedné za KOMUNIKÁCIU medzi bunkami. ZDRAVÉ BUNKY = ZDRAVÉ TELO
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som pila alchemilkovy čaj a čistý inozitol, ktovie, čo z toho pomohlo 🤔😊