Čo vám pomohlo otehotnieť pri PCOS?

horvathiova
10. dec 2024

Poraďte mi prosím som už zúfalá, čo vám pomohlo otehotnieť pri PCOS ? S manželom sa snažime vyšše 4 r. A nedarí sa
Návštevujem Helios Košice tam mi spravili hyfosy a 2 mesiac beriem clostilbegyt teraz to bude 3 mesiac a navýšili mi dávku na 3x denne ale stále nič nepomáha poraďte mi niečo ak máte skúsenosť ďakujem.

nikola81
10. dec 2024

Mam to iste, cakali sme roky, vyskusala som vsetko. A az po IVF sa nam na prvy pokus podaril syn ktory ma 8 rokov.

sandulienka5
10. dec 2024

@horvathiova vysetrenie stitnej, lieky na stitnu, zistenie celiakie, nastolenie bezlepkovej diety, konzultacia s dietologom, zmena zivotneho stylu hlavne stravovania, nosifol forte, agnucaston. Cize je to komplexny proces...prve dieta po snazeni nic, az clostilbegit a injekcie pomohli....pri druhom rapidnejsia zmena zivotneho stylu a potom na 4 cyklus sa zadarilo.
Drzim palce

saxana000
10. dec 2024

Mne pomohol clostyl

orl
10. dec 2024

Clostyl v cykle, keď som ho neuzivala (a rezignovala som, prestala som na to myslieť, lebo som už ničomu neverila)

lyinda
10. dec 2024

@horvathiova IVF 😊

30kvietok30
19. dec 2024

@horvathiova ahoj, určite odporúčam kapsule Novafam fertile. Mne nič dlho nepomáhalo. Toto bol pre mňa zázrak

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre