Ahojte s priateľom sa snažíme o bábo. Dva mesiace neberiem HAK viem že to je krátky čas ale sestra napríklad otehotnela mesiac potom ako vysadila HAK. Mam kyselinu listovú, teraz ju beriem druhý mesiac. Čo vám pomohlo s otehotnením? Nečakám zázraky keď som iba pred 2 mesiacmi vysadila HAK. Ale každá rada je dobrá. Ďakujem.
@nevludna no u mňa je to tak ze by som niekedy aj chcela aj nie keďže mam nejaké zdravotné problémy a trochu sa obávam priebehu tehu. Ale priateľ ten veľmi chce nedá mi s tým pokoj. 😁 Tak som sa rozhodla ze áno chcem a nech to lbnáša čokoľvek 😊
@florianabotosova inofolic a alchemilkovy caj
@florianabotosova femibion som brala ja a snúbenec B, C a E vitamíny v zvýšenom množstve 😊 nasledujúci mesiac už ms neprišla 😊
@florianabotosova To, že som na to nemyslela a nechcela to krvopotne, nechala som to na Boha. Psychika robí divy. 😉 Dôležitá je spokojnosť a pokoj duše.
Otehotnela som 13 mesiacov po vysadeni HAK, s partnerom sme boli obaja zdravi. druhykrat teraz už s inym manželom tiež obaja zdravi, hak som nebrala a otehotnela som po 19 !!! mesiacoch intenzivneho snaženia. Takže tvoje dva mesiace su mi smiešne 😀 neber to v zlom, ale ani gynekolog nebude nič riešiť do roka kym sa Vam nedari. povie ti pridite po roku keď sa vam nebude dariť.
@florianabotosova sex ;)
@dominika_sk však som písala že nečakám zázraky, iba si pýtam radu či ženy užívali aj nejaké vitamíny to je všetko
@lubi40 mne je jasné že deti nenosí bocian že je k tomu potrebný sex
@florianabotosova nerobila som nic, ale viem, ze HAK moze ovplyvnit vstrebavanie kyseliny listovej a to je tazsko zistitelne, lebo sa to tusim kryje s B12. Cize jedine, co ti podla mna kazdy normalny gynekolog odporuci, je brat kyselinu listovu. A inak sa nazory na otehotnenie po HAK lisia, niektori lekari dokonca odporucaju brat HAK, lebo povysadeni je vacsia sanca na otehotnenie. Ja som otehotnela 3 mesiace po vysadeni a prvy mesiac, co som si +/- sledovala plodne dni.
@florianabotosova Neuzivala som nic. Prvé tehu-3.mesiac po vysadeni, druhe za 2.5mesiaca a dokonca na jediny pokus.😀😉
Kašli na inofolic a čaje a co ja viem co aby si si cyklus nerozhadzala... Užívajte si jeden druhého majte sex 3x týždenne a klapne to😉
Neuzivala som nic 1x tehu di mes. ,a dalsie 2cyklus ked posl naco som myslela bolo tehu...aj ked teda bolo planovane 😉
@lubi40 ja som hák vysadila pred dvomi mesiacmi, kyselinu listovú beriem už viac ako mesiac
@florianabotosova dopraj si cas, hlavne na to netlac, neries u ktorej zienky to ako bolo, predsa len kazda to mame inak, ale vitaminmi nic nepokazis, ale myslim, ze kyselina listova je dost malo, ze by boli fajn aj ine 😉 ale najma sa zbytocne nestresuj, lebo tym si tiez nepomozes 😉
@helena1982 mam kyselinu listovú a v lekárni som si tiež asi pred týždňom kúpila pregnafolin 800 tak teraz sme tak na tom ze si len užívame jeden druhého
ja som po vysadeni tabletiek otehotnela v obidvoch pripadoch za dva tyzdne 🙂 ale znamej pomohla kyselina listova..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@florianabotosova nasrala som sa z poslednych kramov a ten mesiac som uz ani tehotna nechcela byt...ze d*bem ja na to, nech sa to strci😄😄😄 a zamerala som sa na pracu