Ahojte poraďte čo vám pomohlo na otehotnenie snažíme sa o bábo pol roka počula som o inofolice gynex kvapky alebo nosifol máte skúsenosti dakujem
Ja som používala inofolic a otehotnela som na prvý krát. Či to bolo vďaka tomu ťažko povedať. Zase za pokus to stojí.
Ja som brala kyselinu listovu odkedy sme sa snazili a potom som presla na lejdyvita chcem byt mama. Tusim som raz mala.aj inofolic. Ci to pomohlo. Netusim. Popravde tehotenstvo prislo v mesiac, ked som sa necitila uplne zdravotné najlepšie, aj sme sa moc nesnazili ako minule. Aj som si povedala, ze mali by sme mozno viac aby sme neprisli o sancu. A iba vzadu v hlave a co. Sak mozno prave preto to pride. A prislo. Psychika robi tiez vela.
ja som uzivala kvapky Gynex, a upravila som stravu aj priatel obmedzil fajcenie a podarilo sa.
Nám pomohli 2x kvapky gynex v kombinácii s conceive gelom - používali sme to 2x a 2x som v danom cykle hneď otehotnela.
@katariiinkaa koľko vám to trvalo
@lenuss1992 snažili sme sa skoro rok, potom som natrafila na kvapky gynex a hneď v prvom cykle sa podarilo, avšak po mesiaci som potratila. Po potrate som gynex nasadila znovu a hneď v tom cykle som otehotnela druhýkrát.
@lenuss1992 skúšala som hocičo a už 3 roky to nejde, máme jedno dieťatko
@andulka1988 treba sa snažiť vtedy sa najlepšie podarí keď ešte máš svoje dni, vtedy skúsiť spolu
@lenuss1992 ricinovym olejom natierať brucho
@lenuss1992 výmena partnera. Kruté ale pravdive
@nikaszan to aký ricinovy olej to vám pomohlo za aký cas
@lienka.7 no to by som muža nevymenila
Mne paradoxne vek...otehotnela.spm ako,40 rocna....prirodzene,,neplanovane.
Prve dieta mam cez ivf.
Dopraj si sport,castejsie relax, vylety., dovcu..viem, lahko sa.mi to hovori, no presla.som si kadecim, drzim palce
@lenuss1992 kúpila som si v DM,a nátierka som spodnú časť brucha večer po každej sprche,asi tri mesiace
Natierala
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenuss1992 pomohlo mi to , keď som to vzdala . Hlava robí tiež veľa. 6 mesiacov sme sa snažili a potom prišiel covid rodenie v rusku tak som si povedala ze počkáme a o mesiac pozitívny test