snazilky,ktore sa velmi dlho snazili otehotniet ,co vam pomohlo k vytuzenemu batozku
laparoskopicka operacia, poprepichovanie vajicok a prefuky 😀 otehotnela som mesiac po operacii 🙂
mne pomohlo nemysliet na to, ako velmi chceme babatko 🙂 osem mesiacov nic, ked sme konecne obaja prestali mysliet na to, ci su plodne/neplodne dni atd....zrazu to prislo .-)
po roku a pol prefuky, pregnyl a duphaston - hned na prvy cyklus 🙂
my sme sa snazili 2 a pol roka, stale nic... no a potom manzel zacal uzivat Maca-bio, a kupili sme si taky lubrikacny gel od fy Cosmar (vraj na udrzanie spermii co najdlhsie pri zivote), no a po prvom pouziti sa nam podarilo. Maly uz ma vyse roka 🙂
ahojte ten duphaston vam musi predpisať lekar? dakujem
ahoj.po 2 rokoch snaženia a po jednom potrate nasledoval postup: prv liečba štitnej žľazy a zvyseneho prolaktínu a ked vysledky boli v norme tak som začala užívať inofolic 2x denne a sla som za mojim lekarom aby mi urobil sono vaječnikov ci mam ovu. povedal že ovu nastane do 2 dni a tak sme sa posnazili aj ked som tomu velmi neverila ze mozem ostat tehotna pretoze ma poslal na prefuk vajcovodov ci su priechodné a olalala som v 11TT.
@katuskamala mala som ich na predpis od gynekologa.
INOFOLIC- kyselina listová
@yanka9 Myslim ze sa vola Conceive plus.
Jaaj idem mrknut tak dakujem pekne 😉
Ahojte poradite niečo čo pomôže k otehotneniu? Dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nám kombinácia clostylbegyt+pregnyl+duphaston 🙂 na prvý pokus