Dobrý deň
Prosim Vás čo Vám pomohlo alebo odporučili keď sa Vám nedarilo otehotnieť Ďakujem za skoré odpovede a Prajem Vám pekný deň
toto je len moja teoria, ale fungovalo. niekde som citala, ze stahy pri zenskom orgazme su velmi napomocne otehotneniu. sex kazdy den alebo obden a ked sa partner do mna urobil, tak som sa sama rukou potom urobila aj ja alebo mi pomohol, aby ejakulat zarucene sa dostal co najdalej. ano viem, ze to overene musi fungovat aj bez toho, kedze vacsina zien orgazmus ani nemava naraz s partnerom alebo vobec a otehotneju. ale mne sa takto podarilo hned ten mesiac
Skusila som jednu z tych sackovych diet.. ono to pokrilo celu 100% dennu davku vitaminov..a popritom som mohla len zelenu zeleninu, takze som bola urcie "predavkovana" kyselinou listovou.. stihla som schudnut len 3 kila a uz som im pisala, ze nepridem 😀 myslim, ze to v kombinacii s Inofolicom a mojou PN pomohlo... ja som totiz musela ist na PN kvoli otehotneniu...skusali sme to 10 mesiacov, ale v praci nemam prave najlepsie prostredie..a zadarilo sa hned...teraz uz PN kujem s novou "diagnozou" 🥰
My sme sa snažili 20 mesiacov , kým som otehotnela po potrate v 5 tt, schudla som 14 kg, jedla kopec vitamínov, aloe vera pila, išli sme na dovcu , ktorú som presne naplánovala aby som mala ovulku, podarilo sa, ale bohužiaľ v 10 tt zamlknuty potrat, akurát som po potrate, bez kyretaze, takze môžme skúšať, opäť si nasadil vitamíny a hlavne pôjdem na genetické a hematologicke testy
@daimon citam prave vas prispevok a pozeram ze jedno dieta mate. Teraz ste sa rozhodli pre druhe a robi vam to take hrozne problemy ? 😕 to neprovokujem len sa pytam lebo poslednu dobu tu citam veka prispevkov od zien ktore uz maju jedno dieta a druhe sa mi dlho nedari alebo sa to neskonci dobre. Tak som uplne udivena. Moj teraz uz viem ze velmi hlupy nazor bol ze ked je prve bez problemov musi byt aj druhe
Veľmi dobré výsledky sú aj s používaním aloe vera produktov, jednoznačne berry nectar treba piť a potom podporit aj muža s argi + to má na starosti lepšie prekrvenie, a takisto multi maca - zerucha peruánska, je úžasná pri hormonálnych problémoch, vyrovnava hladinu hormónov. A je to 100%, kľudne aj viac info dám do internej správy
@mery2019 dobrý večer kľudne mi napíšte súkromnú správu Ďakujem a prajem dobrú noc
@ivusinecka026 ako dlho
Ahoj ja som uživala Clostibegyt aj Inofolic a nič nepomohlo Clostibegyt mi ußkodil mám 5 cm cystu teraz çakám na menzez mám dostať vo štvtrok takže uvidím napísal mi Duphosan ktorý mám užívať 16 deñ menštruácie 10 dní. Uvidím çi to dostanem keđ nie musím isť späť dr. len sa bojim aby ma neposlal na operaciu stou cystou
@ivusinecka026 my sme mali tiez problem, ze som nemohla ostat tehotna, poviem ti, ze niekolko preplakanych noci sme si s muzom prezili, ale uz je to za nami. Podstupili sme aj niekolko vysetreni, ale nastastie všetko dopadlo dobre. Len problem bol, ze stale sa nam nedarilo a potom som si kupila vitaminy, Femibion, ten som zacala uzivat a po nejakom case sa nam postastilo 🙂
ahojte s priateľom sa snažíme už vyše roka, bol aj na spermiograme, našli mu ecoli v ejakulate, zo spg zistili že sa mu zatacaju spermie do seba, počet je dobrý aj aktivita. na ecoli dostal atb ale nezabrali, mate neaku podobnú skúsenosť? ďakujem
@grandzero9 ahoj. Aj ja som akurát začala brat femibion a magnezium a muž folandrol a D a obaja zinok a macu. Tak som veľmi zvedava. Síce už od januára beriem Dcko neskôr folat a potom B komplex ale za dlhy čas skúšania sme nič dlhodobo nebrali tak sa telo musí spamätať. Vždy iba mesiac dva sme vydržali brat nejaké tie vitamíny pred iui a potom nič tak teraz som už 8 mesiac na vitamínoch. Samozrejme všetko chce svoj čas tak dufsm to príde samo ešte predtým ako zacneme vybavovať ďalšie iui či ivf.
Ahojte baby.. My sme užívali tiež vitamíny, ja Inofolic combi a manžel Profertil.. Ja som už predtým používala Inofolic ale nie combi. Manžel vyskúšal Profertil, odporučila nám moja kamoška. Aj im aj nám sa podarilo otehotnieť 🙏.. V prípade viac info kľudne napíšte, rada odpoviem na otázky 🙂🤞
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivusinecka026
Lekarske vysetrenie oboch partnerov
Kupele Lúčky napr.
Dôležitý je čas, ako dlho sa o babo snažite do roka to dr. velmi nerieši.
Ja som predtym šla na kontrolu ku gyn, ci som ok..preventivka.