Ahojte 🙂 Prosím Vás čo ste brali ak ste chceli otehotnieť ? Ja som vybrala už asi 3 krabičky FEMIBION 1 a stále nič. Snažíme sa už dlho.
Prosím do komentu len názov vitamínov alebo tabletiek 🙂
Všetkým vám ďakujem pekne. 😊
A riešila si to s doktorom, keď sa už dlho nedarí?
Skus matersku kašičku.
@bambulienka25 Všetko mame za sebou v KE sme boli na vyšetrenie s mužom a ja u svojho gyn. , a všetko je ok ... Či to len Nôh nechce aby sme mali druhé ? 🤷♀️🤔🥺
@mtoth Prosím ?
Inofolic, alchemilka a kyselina listova.. to som užívala, ale ja som bola po kyrete
@rarara88 Ja som po cisárskom pred 5 rokmi myslíš že to ma nejaký vplyv na otehotnenie po 5 rokoch ? 🤔
No tak ako pisem - materska kašička, daj si do googlu, precitaj clanky. Je to original produkt od včeličiek a papaju to vcely matky, aby mohli mat dalsie vcielky. Moja mama to jedavala, aby mohla otehotniet, preto to poznam. Ja som nastastie otehotnela na prvu.
Je to drahsie, ale pomaha to a hlavne je to na prirodnej baze, to u mojej mamy zavazilo.
Brala som Inofolic, pila alchemilku, užívala kyselinu listovú a včeliu materskú kašičku 🙂
Kolagén s vitamínmi od Werbea. Môžem posunúť zlavovy kód.
Nemyslím, že by to malo vplyv po 5 rokoch.. skús sa skôr svojej gyn opýtať
Vitamin E, selen, zinok pre oboch a kys.listovu pre teba. Doporucujem každý vitamin zvlášť, nie ako multivitaminovy pripravok. Pre muza mozno na povzbudenie macu a kotvicnik zemný. Milovat sa s chuťou, byt trpezlivy a netlacit na pílu.
Inofolic
Ja užívam inozitol(prášky), kyselinu listovú, alchemikový čaj. A včera mi prišla včelia materská kašička (medpharma) 🙂 tiež sa pokúšame o druhé.
U nás pomohol mne Inofolic a Gynex a priateľovi Folandrol.
pri snažení sa treba obrniť trpezlivosťou. To proste je tak. Ale Femibion, o ktorom si písala je dobrý pri snažení aj v prvých týždňoch tehotenstva, mne pomohol len ako som písala, daj tomu čas. Ono niekomu sa to podarí po dvoch mesiacoch, niekomu po štyroch je to rôzne. Hlavne tiež dosť zmôže aj psychika 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja som mala najskôr kyselinu listovú a po nej nič. Skúsila som femibion 1 a po mesiaci užívania som otehotnela. Ale tak asi každé telo to berie inak