Ahojte, čo si myslíte o týchto ovulačnych testoch? Snažíme sa s manželom cca 10 mesiacov a stále nič...
Používala by som rovnaké zn a testy sú negatívne. Išla by som za dr
@lienkara keď nemáš pozitívne testy tak neovuluješ. Smer gyn a nech ťa riadne vyšetrí. Nasadí ti lieky na podporu ovu
@lienkara Ja testujem o 20/22:00
@medda_beda na 29 deň už dostanem krámi takže 29 daňové cykly mávam a testujem vždy odkedy skončia krámi dva krát denne ráno a večer , kupovala som rôzne testy od rôznych značiek aj clearblue ovulacny a nikdy som nemala silné čiarky
Mne sa stalo, ze podla bazalnej teploty som ovulaciu mala, hoci testy som mala negativne. Konzultovala som to s gynekologickou a ta mi povedala, ze je to pomerne bezne. Ze sa jej xkrat stalo, ze pacientka aj podla utz ovulaciu mala, ale testy boli negativne.
Ak teda chces sledovat ovulaciu, radsej si meraj teplotu, ta ma vacsiu vypovednu hodnotu.
@lienkara Zájdi za gynekológom nech ťa sleduje aspoň jeden cyklus.
@diewcatqoo Nie vždy.Mne sa teplota zvýši nad 37 aj keď ma bolí hlava.Veľa by som toho nenamerala.
@medda_beda áno budem musieť .Ďakujem 🙂
@medda_beda tak ono je potrebne hlavne merat a sledovat dlhodobo, potom sa uz clovek nauci rozoznavat, kedy ta teplota kolise kvoli ovulacii a kedy kvoli niecomu inemu. Take jednorazove zvysenia teploty napr. pri migrene alebo po cviceni, namahe, po alkohole a pod su bezne.
@diewcatqoo Tak mne vždy ukáže test a hlien aj folikulometria takže ja sa môžem spoľahnúť na testy.
Teplota sa má merať po zobudení pokiaľ viem a to je zložitejšie ak žena vstáva každý deň v iný čas.
Ona by si mala dať odsledovať ovuláciu lekárom a potom merať ak sa jej dá.
@medda_beda ano, u lekara to bude najistejsie.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienkara všetky sú negatívne