Čo si myslíte o týchto ovulačných testoch?

weron08
18. mar 2022

Ahojte chcela som sa len opýtať, že čo si myslíte o týchto ovulacnych testoch. Testy si robím druhý mesiac a podla toho čo som zistila by nemali všetky ukazovať ovulaciu. Testy sú robené dní po sebe a prvý je robený 9DC. Minulý mesiac mi ani jeden test neukázal ovulaciu. Ale možno som ju nestihla lebo som si robila 13DC a ak ju mám skôr náhodou...menštruáciu mám pravidelnú lebo aj užívam hormonálne tabletky Progestanelle. Ďakujem 😊

stastna17
18. mar 2022

vsetky su pozitivne a moze to byt ok , lebo ono ti ukazuje 24 hodiny pred aj po ten hormon.

weron08
autor
18. mar 2022

@stastna17 takže aj keď prebehla Ovu tak test ešte môže byť pozitívny? Lebo si myslím, že prebehla včera podľa pocitov a mala som aj ,,mokré,, dni do včera a dnes už nič.

stastna17
18. mar 2022

@weron08 ano ja som kedysi robila stale ked sme sa snazili a den pred a den po este mozu byt pozitivne. Inak take krasne testy som nikdy nemala 🙂

e1i
18. mar 2022

@weron08 hlavne je progesteron nasadit az po ovulacii inak ju zablokuje.ovu testy sú ale moc spolahlive neni ak mas napr pco. Mne ukazovali že ma byt ovu a podla sona potvrdena nebola a dr v car mi to takto vysvetlila. Skôr by som riešila folikulometriu u dr a mas istotu.

weron08
autor
18. mar 2022

@e1i áno to viem, že až po...užívam ich až od 20DC. K doktorovi sa chystám v máji tak by som sa popytala. Zatiaľ skúšame tretí mesiac takže sme na začiatku. Ale určite keď pôjdem na prehliadku v Tom máji tak to začnem riešiť aj s dr. ☺️

e1i
18. mar 2022

@weron08 popytaj si vysetrit hormonálny profil a AMH. Mozno ak sa dovtedy nepodari tak aj priechodnosť vajcovodov a budes mat istotu ze tam nie je prekazka

weron08
autor
18. mar 2022

@e1i určite 🙃 ďakujem pekne za rady...som v tom nová tak ani ešte poriadne neviem čo všetko treba 😅

ninka99865
18. mar 2022

Ja by som poradila vymeniť tieto testy za 20 tkove alebo 25.. tieto ružové sú otrasne a sú až veľmi citlivé cize potom ťažko odhadnúť ktorý je pozitívny

weron08
autor
18. mar 2022

@ninka99865 no ale tieto sú 20tkove.

sense
18. mar 2022

Mne príde pozitívny len ten posledný, tie dva vrchné mi ešte pozitívne neprídu, si mohla ešte ďalší skúsiť ci bud čiarka silnejšia alebo slabšia. Keďže test sa za pozitívny považuje ak je testovacia čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná. A ovulácia nastane 12 až 48hod potom ako vyjde pozitívny ovu test

ninka99865
18. mar 2022

@weron08 20? 😳 aha sorry potom, ja som mala také iste ale 10 a tie boli strašne

weron08
autor
18. mar 2022

@sense áno chcem si ešte zajtra spraviť. Ten posledný je dnešný. Tak skúsim ešte zajtra že čo ukáže

weron08
autor
18. mar 2022

@ninka99865 no ja som práveže aj chcela 10tkove ale som nikde nenašla tak som zobrala 20tkove pepino z DM...minulý mesiac som mala 20tkove z lekárne ale tak mi neukázalo nič. Ale mohlo sa aj stat, že som oči nemala alebo som ju premeskala

silviaeli
23. apr 2022

@weron08 ovulacia by mala nastať do 12-48 h po poslednom pozitívnom teste..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre