Čo si mám o tom myslieť?

18. jan 2024

Ahojte, čo by ste povedali na takú vec ,že Vám priateľ vždy hovorí ako veľmi by chcel dieťa vždy rozpráva o dieťati vie že aj vy už chcete povie Vám že môžte na ňom popracovať ochotne Vás podpichuje aby ste s ním mali pohlavný styk a potom stále na konci vytiahne ? Ja som z toho už taká sklamaná..potom mi je až do plaču,že tak načo mi rozpráva o dieťati keď vie veľmi dobre ako už chcem bábo ešte Vám aj povie že sa môžete začať snažiť a potom stále vytiahne ? Ja som už zúfalá neviem čo si mám o tom myslieť..Veľmi by som chcela dieťa ale už ma unavuje neustále sa ho nato pýtať a keď prestanem ostanem o dieťati nejakú dobu ticho tak zas on s tým ide namňa už som mu povedala že mám pocit ako keby ani nevedel čo chce..keď proste môme sa snažiť ?..a kto ma akože oplodní pánbožko..už mi je do smiechu no zároveň aj do plaču..

nevenka
18. jan 2024

A to s takymto chces dieta? No aby Ta neoplodnil a nezamaval "papa"...kam vietor, tam plast...🙄

autor
18. jan 2024

Ja mu verím..sme spolu dobrých pár rokov vždy sme si plánovali že raz budeme mať dieťa od začiatku sme sa bavili o rodine no nemyslela som si že sa raz takto budem “prosiť” o dieťa ..ja ho zas nechcem tlačiť do toho ale keď už sám povie tak aj očakávam že niečo podnikne..

egonsk
18. jan 2024

Pri polohe na konika ak chces, tak nevytiahne, pokial ti ide o to len, aby nevytiahol.

autor
18. jan 2024

Ja nechcem mať dieťa tak že ho okabátim aby nemohol vytiahnuť proste nech to chce aj on a keď to chce ako to tvrdí tak prečo stále vytiahne..z čoho máme mať akože potom dieťa nechápem ho

thoughtfulweirdo
18. jan 2024

Ja by som mu povedala, že takto nielen, že nebude dieťa, nebude ani sex, lebo správanie 5 ročného ma fakt nepriťahuje 🤷🏻‍♂️

viera
18. jan 2024

No mne to pride ako vedoma manipulacia s tebou na vykonanie svojich osobnych potrieb(sex,urobenie sa)…Myslim ze o dieta mu vobec nejde…Skor si
myslim,ze vyuziva to,ze ty chces dieta… nato aby on mal sex…

marianarem
18. jan 2024

A on sam.na to co hovori, preco.to.robi? Zlakne sa vzdy v poslednej chvili, alebo s tebou len (absolutne nevhodne) sranduje alebo nebodaj nevie, ze nema vytiahnut?

autor
18. jan 2024

Ja už fakt neviem prečo to robí vidí potom že som sklamaná a idú mi slzy do očí a len sa spýta že sa ti nepáčilo ?no v tedy mám chuť spraviť taký cirkus že by nato v živote nezabudol..už si z neho robil srandu aj jeho mama že čo nevieš ako sa to robí ? Máme nájsť za teba náhradu aby to niekto spravil alebo čo ? Ja už naozaj neviem fakt ho nechcem do toho tlačiť a nechcem aby to potom bolo tak že veď ty si chcela dieťa ty si ma nutila ..

autor
18. jan 2024

@viera aj mne to niekedy už tak pripadá..lebo ja som zas taká že si poviem že veď nepoviem nie čo keď práve dnes by to chcel spraviť ..a potom hovno z toho

lelelienka
18. jan 2024

Tak zjavne ma zaujem len o “proces vyroby” a ako jednoduchsie to od zeny ziska, ako tak, ze jej povie, ze chce dieta, obzvlast ked vie, ako po nom zena tuzi 🤷‍♀️

lenkag21
18. jan 2024

Takto sa nechová chlap,ktorý chce dieťa a rodinu.
Iba ak aby mal strach z takého záväzku.
To si,ale musíte vykomunikovať vy.
Radšej nemilá úprimná pravda,ako klamstvá a naťahovanie..

alison11
18. jan 2024

Skús na neho opačne,že si si to bábo rozmyslela,ako by sa zatváril,možno má sex spojený len ako robenie detí a pritom to dieťa ani nechce.Vtedy by sa snáď prezradil a povedal Ti pravdu.

oslo1
18. jan 2024

Nechce dieta. To, ze o Tom hovori, ze si ho urobite, to je jeho infantilne spravanie.
Chlapa robia skutky, nie reci.

katka700
18. jan 2024

Skús mu tvrdiť že najprv svadba (hoci aj mala na úrade so svedkami a s rodičmi) az potom dieťa. Vytiahni výpisy z vašich účtov a prepočítaj či výdavky utiahnete z 1 príjmu. Dieťa nie je len o sexe bez ochrany (podľa toho čo si napísala o to presne chlapovi ide), ale radikálna zmena v živote prioritách a finančný záväzok na minimálne 20 rokov.

tinkavvv
18. jan 2024

A si sa ho na to aj priamo opytala, ze preco robi jedno a tvrdi druhe?

jenny224
18. jan 2024

A prečo si sa ho doteraz na to neopýtala, to mi nejak nejde do hlavy. Normálne sa opýtaj, ako chce dieťa, keď ho vytiahne. Komunikácia, komunikácia, komunikácia, lebo všetko ostatné sú dohady

aaadkaaa
18. jan 2024

@katka700 presne tak.... v prvom rade,je to PRIATEL. Najskor sa vezmite a potom rieste dieta... a mozno zistis,ze svadbu, dieta a ine zavazky s tebou az tak nechce...byvanie mate svoje?

kvetka404
18. jan 2024

Mala som takého básnika, čo len sľuboval a úprimne ti poviem, bolo to 5 rokov zahodených zo života. Bola som hlúpa, že som s ním ostala tak dlho, pouč sa z mojej chyby. Keď ty chceš a on nie a neviete nájsť kompromis, len sa budeš trápiť.

autor
18. jan 2024

@oslo1 asi tak..tiež si vždy poviem keď o tom rozpráva že verím až keď vidím..už mu neverím keď mi sľúbi že sa o to môžme pokúsiť čo mám z toho ? Nasľubovať viem aj ja..nechcem ho stratiť lebo inak nemáme žiadne problémy či už so spoločným bývaním alebo s hocičím iným len proste s týmto..

autor
18. jan 2024

@aaadkaaa svadbu už máme naplánovanú a riešime už aj vlastné bývanie už nie raz sme boli na obhliadkach..

jaskolka
18. jan 2024

Tak sa na rovinu spýtaj, ci teda keď tak "veeeľmi chce" nevie, ako sa tie deti robia? A uvidíš, co povie
Lebo tiež sa mi zdá ze on to proste len tak hovorí, ale v skutočnosti mu na to príliš nezáleží.

moonlight1210
18. jan 2024

Nikto ti nemoze tolko dat, co ti on vie naslubovat. Bez ohladu na spolocne roky.

Takze zacni hovorit, ze chces ochranu, lebo si si to rozmyslela a dieta az po svadbe, nie skor. A najlepsie az po kupe domu. Nech to potom s babatkom nie je take hekticke.
Ako sa hovori: postav dom, zasad strom, splod dieta. V tomto poradi, nie naopak.

Myslim, ze zacne apelovat na to, ci mu neveris. A ak aj zo sexu na ostro zacne robit dokaz tvojej dovery (ze ak mu veris, tak mu das), tak vtedy mu mozes naozaj zacat nedoverovat, ako to mysli.
Naplanovana svadba a obhliadky stale nie su nic zavazne. To je len take pohravanie sa s myslienkou. Ktoru moze nakoniec zavrhnut, ze nic z toho vlastne nechce.

To ako ked niekto hovori, ze chce novu pracu. Aj pozera inzeraty a si pise z nich kontaktne udaje, aj zivotopis nachysta. Aj si o firme pozistuje info na pohovor. Ale… nic neposle. Ostava v tej starej. V realite to este nechce urobit.

januska12323
18. jan 2024

No asi ste obaja len takí bajkari. Keby ti na tom ozaj záležalo opýtaš sa pred aj po sexe. Nech ti povie na rovinu ako je na tom s otázkou dieťaťa a ak ho nechce aby ti nemutil hlavu somarinami. A teda nespala by som s ním kým sa nevymáčkne.

sense
18. jan 2024

Na tak keď ta nabudúce pod pichne ohľadom dieťaťa, mu bez emócií povedz, ze asi ťažko dôjde k oplodnení keď ho vytiahne a ďalej sa s ním nebaví chod po svojom

autor
18. jan 2024

Má veľmi neprajnú sestru..od začiatku nám nepraje celý náš vzťah kvôli nej sme sa skoro aj rozišli..boli tam hádky a proste išla proti nám aby nás to rozoštvalo povedala som v tedy že buď ona alebo ja..nemienim suťažiť s jeho vlastnou sestrou 🤦🏻‍♀️ostali sme napokon spolu a všetko odvtedy klape lenže svokra sa ozvala predňou kedy už budeme mať vnúča a už sa s ňou bavil o tom aj priateľ že by sme chceli a videla som na nej že sa jej to nepáčilo až nasrato sa tvárila a priateľovi také sprostosti natárala o dieťati že som len pozerala…proste hucká ho aby sme to dieťa nemali lebo potom neviete nikde chodiť, pozri aký je môj zlý toto by si chcel a takéto a ja potom nadarmo vysvetlujem že proste je to jej dieťa a každé dieťa je také ako sa vychováva a poviem Vám o nej a vzornej výchove sa nedá ani len hovoriť..

autor
18. jan 2024

A potom vidím tie vzťahy čo sú spolu ani nie pol roka a už majú dieťa tak mi je do plaču,my sme spolu vyše 6 rokov a nič..

gab1sol
18. jan 2024

A teda opýtala si sa ho na rovinu, prečo ho vyťahuje? Lebo je jedno, čo si o tom myslíme my, jeho myšlienky čítať nevieme a netušíme, prečo to robí…

autor
18. jan 2024

Neopýtala som sa ho na rovinu ale asi budem musieť keďže to už takto ďalej nejde

liaka
18. jan 2024

Chodíte na obhliadky a byt ste stále nevybrali. Skúste najprv vybrať byt, svadbu a potom riešiť dieťa lebo evidentne sa mu do ničoho nechce.

babulkomale
18. jan 2024

Možno je priateľ veriaci

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre